5 lectii de stil online cu Irina Markovits

3.050 lei

Un cadou util unei doamne sau unui domn care va avea un aspect impecabil si adaptat oricarei imprejurari 

+

 •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

  Asigura-te ca experienta este disponibila

  Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


    Share

  Cadou 5  lectii personalizate de stil online cu Irina Markovits

  Fie ca adoptam un stil vestimentar business, elegant, lejer sau chiar sportiv, fiecare dintre noi ne dorim sa avem o tinuta care sa fie in armonie cu locul unde ne aflam, activitatea pe care o avem, trendurile in materie de fashion si, mai ales, personalitatea noastra.

  Astfel, pentru fiecare dintre noi am creat un pachet cadou special sub forma unei serii de intalniri online cu un stilist vestimentar personal.

  Vrei sa oferi un cadou util si interesant unei persoane dragi preocupate de fashion? Ofera pachetul cu 5 lectii personalizate de stil online cu Irina Markovits pentru ca cine primeste acest dar sa isi descopere sau isi creeze propriul stil vestimentar.

  Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • 5 lectii personalizate de stil online cu Irina Markovits, critic si jurnalist de moda

  Experienta incepe cu o conversatie prin video call (de circa 45 de minute) care o va ajuta pe Irina sa contureze profilul stilistic al persoanei care primeste acest cadou, sa clarifice ce nevoi si dorinte are, ca apoi sa poata stabili temele si datele sedintelor online.

  Ulterior, pe o perioada de cateva saptamani, vor fi programate o serie de 5 “lectii de stil” virtuale. La fiecare lectie Irina va explica o tema importanta de stil si va analiza si evalua “temele practice pentru acasa”, pe care persoana care primeste acest dar le primeste la finalul fiecarei lectii.

  Fiecare dintre cele 5 sesiuni online dureaza aprox 60 de minute si abordeaza urmatoarele teme:

  • silueta si proportiile tinutelor
  • culori, imprimeuri si asortari
  • accesorizarea
  • constructia de tinute si de garderoba
  • shopping planificat si creativ

  Bonus: a 6-a sesiune virtuala este dedicata evaluarii progresului, concluziilor si creionarii unui “plan de actiune” stilistic personal, pentru viitoarele 3 luni.
  In concluzie, cine va primi acest cadou va obtine:
  – 5 intalniri personalizate cu durata de 60 de minute care includ “teme pentru acasa” practice si o a 6-a sedinta bonus, dedicata concluziilor si planificarii de shopping
  – Instrumente practice (de la o fisa de inventariere a garderobei si exercitii de evaluare a propriei tinute, pana la indicatii concrete pentru shopping online)
  – Recomandari individuale (in functie de masuratori, infatisare, stil personal, buget, activitati zilnice)
  – Feedback personalizat (pentru fiecare tinuta fotografiata, tema pentru acasa, cerinta de shopping etc)

  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

  Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

  Voucher Reprezinta contravaloarea urmatoarelor categorii: 5 lectii personalizate de stil, online, cu Irina Markovits
  Valabilitate Voucherul este valabil 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe acesta.
  Personalizare Voucherul poate contine o felicitare elegant ambalata, personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
  Consiliere Stilism Se va realiza alaturi de Irina Markovits online (platforma skype, zoom sau asemanator) | Program: stabilit de comun acord | Nr sesiuni: o intalnire de cunoastere, 5 sesiuni de 60 de minute si inca o sedinta bonus de 60 de minute
  Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri, precum si de conditiile meteorologice necesare pentru desfasurarea activitatilor in siguranta deplina. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Total
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Lasa prima recenzie pentru “5 lectii de stil online cu Irina Markovits”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Write a review

  Recenzii

  Inca nu sunt recenzii.

  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Close Vazute recent
  Close
  Close
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente