Audiobook personalizat pentru copii

1.825 lei

Un cadou neasteptat: inregistrarea cartii de povesti preferata de micutul tau in forma de audiobook. Poti alege ca vocea ta sa interpreteze sectiuni din carte.

 •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

  Asigura-te ca experienta este disponibila

  Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


    Share

  Cadou “Audiobook personalizat pentru copii” (inregistrarea cartii preferate a copilului tau, cu vocea ta alaturi de vocile complicilor nostri)

  Alege cartea de povesti preferata de micutul tau. Apoi personalizeaz-o intr-un mod neasteptat: inregistreaz-o in forma de audiobook personalizat pentru copii cu ajutorul unei trupe de artisti veseli si non-conformisti. Poti alege ca vocea ta sa interpreteze sectiuni din carte. Astfel, micutul tau va putea da play si replay de cate ori va dori, pentru a auzi povestea preferata si vocea ta.

  Vrei sa oferi celui mic un cadou 100% personalizat, plin de emotie pozitiva si optimism? Ofera-i cadoul “Audiobook personalizat pentru copii”, dar si bucuria de a-ti auzi vocea alaturi de complicii nostri, oricand doreste.

  Cine va primi acest cadou se va bucura de: Inregistrarea audio a unei carti de povesti sub forma de audiobook personalizat de catre trupa Littleimpro.

  Inregistrarea se va realiza de catre complicii nostri. Acestia vor integra in firul inregistrarii si vocea ta, citind fragmente din carte. Astfel, vocea ta ii va fi mereu alaturi micutului, ori de cate ori va dori sa asculte povestile preferate si vocea ta citind fragmente din carte. Aceasta va fi livrata in format mp3 clientului.Audiobook-ul se poate accesa de pe orice device care suporta formatul mp3.

  Littleimpro este prima trupa de teatru de improvizatie pentru copii din Romania, care dateaza din decembrie 2014. Protagonistii principali sunt Carmen, Claudiu, Alexandra, Dragos, Marian si girafa Rafaella, actori. Initial, timp de 10 ani, au jucat in spectacole de improvizatie pentru adulti.

  Pachetul poate fi personalizat la cerere.

   
  Voucher Reprezinta contravaloarea audiobook-ului primit in format mp3.
  Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.
  Audiobook Este inregistrat de catre complicii nostri de la Littleimpro | Cadoul contine inregistrarea ca audiobook a unei carti de maxim 20 de pagini in format A4 si inserarea sectiunilor de text citite de parinte in produsul final. Pentru pagini suplimentare pot aparea costuri suplimentare. | Cadoul va ajunge la beneficiar online, in format mp3. | Termen de finalizare: maxim 10 zile calendaristice dupa primirea tuturor detaliilor.
  Rezervarea activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea partenerului nostru.
   

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Total
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Lasa prima recenzie pentru “Audiobook personalizat pentru copii”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Write a review

  Recenzii

  Inca nu sunt recenzii.

  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Close Vazute recent
  Close
  Close
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente