Cadou Cooking si degustare de cafea in doi (atelier privat de cooking in doi si o sesiune speciala de degustare cafea alaturi de un barista)
In zilele noastre gatitul reprezinta pentru multi o pasiune, un mod de relaxare si de exprimare a creativitatii. Gatitul reprezinta o provocare de a combina diverse condimente si alimente in cele mai surprinzatoare moduri si de a obtine adevarate opere de arta care nu se mai mananca la intamplare, ci se savureaza alaturi de o bautura cu grija asortata.
Daca cunosti pe cineva cu adevarat pasionat de gatit sau care asteapta sa ii fie descoperita aceasta pasiune, noi avem un partener cu adevarat dornic sa ii impartaseasca tainele acestui domeniu.
Vrei sa oferi un cadou care sa cuprinda un atelier privat de cooking in doi si o sesiune de degustare de cafea? Alege pachetul nostru cadou creat cu si pentru gusturi alese!
Cine va primi acest cadou se va bucura de:
- un atelier privat de cooking, in doi, alaturi de Chef Catalin Pirvu, coordonatorul Academiei City Grill
Cei doi se vor intalni cu Chef Catalin pentru o sesiune de 3-4 ore de gatit cu pasiune, a unui meniu format din trei feluri de mancare: antreu, fel principal si desert. In functie de preferinte, isi pot alege oricare varianta din cele de mai jos:
-
- Meniu Sea Breeze
- Tartar de ton cu avocado
- Risotto cu creveti, sparanghel si sofran
- Tiramisu cu ananas
- Meniu Mountain High
- Rigattoni alla gricia
- Muschiulet de porc cu piure de trufe
- Tiramisu
- Meniu Earth Vibe
- Risotto cu gorgonzola si parmigiano
- Piept de rata cu piure de morcov si sos de portocale
- Clatite cu mascarpone
- Meniu Veggie
- Bruschete cu gorgonzola
- Tagliatelle con funghi porcini
- Lava cake
Iar pentru antreu si fel principal exista si variante vegetariane de pasta & risotto:
-
- Farfalle gamberi e zucchine (creveti si dovlecei) / Risotto con gamberi, asparagi e zafferano (creveti, sparanghel si sofran)
- Rigatoni alla crema di tartufo e pancetta ( pasta de trufe si pancetta) / Risotto ai funghi porcini (cu hribi)
- Linguine alla carbonara di mare (sos carbonara cu ton, somon) / Risotto alla Milanese (reteta originala)
- Maccheroni alla Norma ( sos de rosii si vinete) / Risotto alla parmigiana
- Spaghetti alla Carbonara (reteta originala) / Risotto con gorgonzola, pere e noci (gorgonzola, pere si nuci)
Desigur, dintr-un meniu se poate inlocui oricare fel de mancare cu unul similar din alt meniu, dupa gust.
Chef Catalin este coordonator al Academiei City Grill, fiind pasionat de dezvoltarea oamenilor si formarea acestora in ceea ce priveste cooking-ul. Este specializat in gastronomia italiana, in trecut lucrand in mai multe hoteluri din Rimini, Italia si apoi ca Head Chef in Bucuresti. Ii place sa aduca oamenii impreuna in jurul mesei din bucatarie pentru ca fiecare sa experimenteze sentimentul de bucurie pe care-l are atunci cand gateÈ™te pentru ceilalti. Gatitul este echivalent cu a le spune celor dragi: “Te iubesc!”
- o degustare privata, in doi, cu si de cafea alaturi de un barista profesionist de la Coftale
Ocazia va fi perfecta pentru ca cele doua persoane, fie ca sunt impatimite ale cafelei sau simpli amatori, sa invete cum sa-si aleaga sortimentul de cafea in functie de preferinte, sa invete secretele unei cafele de calitate si, evident, sa invete sa prepare o astfel de cafea chiar si acasa.
Savoare cafelei, asezonata cu un iz de altadata, alaturi de zarva de la masa alaturata, oameni cu zambetul pe buze si mereu cu o poveste de spus, asta ii asteapta pe toti cei ce intra in lumea Coftale.
- o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic.
Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.
Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.
Recenzii
Inca nu sunt recenzii.