Curs privat de relaxare activa pe terenul de tenis

1.800 lei

Daca o persoana draga are un program incarcat, tehnicile de relaxare activa din acest curs reprezinta un cadou ideal pentru a o ajuta sa elibereze tensiunea  acumulata si sa-si imbunatateasca tonusul.

+

 •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

  Asigura-te ca experienta este disponibila

  Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


    Share

  Cadou Curs privat de relaxare activa pe terenul de tenis

  Oboseala acumulata din agitatia cotidiana se acumuleaza deseori fara sa ne dam seama. Lipsa de actiune va genera deseori un stil de viata nesanatos si ne va afecta relatiile cu cei dragi. De aceea avem nevoie sa ne eliberam la nivel mental si fizic de aceasta tensiune. Daca o persoana draga are un stil de viata incarcat sau stresant, tehnicile de relaxare activa din acest curs privat de relaxare activa pe terenul de tenis reprezinta un cadou ideal pentru a o ajuta sa se echilibreze si sa-si imbunatateasca tonusul.

  Vrei sa-i oferi persoanei dragi un cadou care sa-i imbunatateasca stilul de viata prin tehnici active de relaxare? Ofera-i un curs privat de relaxare activa pe terenul de tenis alaturi de Mircea Nicoara, antrenor de tenis si mental coach certificat international de catre GPTCA (Global Professional Tennis Coaches Association), unde va avea ocazia sa desfasoare exercitii creative de relaxare si energizare.

  Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Patru sesiuni private de curs alaturi de complicii nostri de la Office Yoga in cadrul carora va deprinde tehnici si exercitii creative de miscare pentru relaxarea sistemului nervos si eliberarea stresului. Durata fiecarei sesiuni este de o ora si se va desfasura pe un teren de tenis.

  Instructor yoga si meditatie cu peste 1500 ore predate, consultant in nutritie vegana, mental coach sportiv si pasionat de filozofie, psihologie si de conceptul de sanatate pe termen lung, Mircea dezvolta din 2015, de cand a parasit mediul de banking si online marketing romanesc, proiecte si programe unice in Romania pe parte de health&wellness, cum este si OfficeYoga.ro

  Specializarea sa este DHARMA, si anume constientizarea, prin experienta directa, a legilor naturale care guverneaza corpul si mintea umana. Cursurile sale pun un mare accent pe intelegerea modului in care respiratia si postura influenteaza biochimia corpului, sanatatea fizia si mentala, emotiile, dorintele, prioritatile in viata, starea de constiinta, si toate actiunile noastre din viata de zi cu zi.

  In 2018 a absolvit cursul “Mindfulness for Wellbeing and Peak Performance” la Universitatea Monash din Australia, curs care sta la baza tehnicilor de predare a meditatiei pe care le foloseste in cadrul programelor din mediul corporate din Romania, iar in anul 2020 cursul “Sleep Deprivation: Habits, Solutions and Strategies” la Universitatea Michigan din SUA”

  • O scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

  Pachetul poate fi personalizat la cerere.

   
  Voucher Reprezinta contravaloarea a 4 sesiuni private cu durata de cate o ora fiecare in cadrul carora se vor desfasura activitati recreativ-sportive pe un teren de tenis in Bucuresti.
  Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
  Informatii curs Cursul se va desfasura intr-o locatie aleasa de Mircea Nicoara, de comun acord cu participantul | Data desfasurarii si intervalul orar se vor agrea de comun acord cu participantul, precum si detaliile cu privire la echipament si pregatire.
  Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Total
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Lasa prima recenzie pentru “Curs privat de relaxare activa pe terenul de tenis”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Write a review

  Recenzii

  Inca nu sunt recenzii.

  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Close Vazute recent
  Close
  Close
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente