Galaxy

249 lei / luna

Avantajul abonamentului Galaxy vine din versatilitatea lui (inspiratie si idei, recompense si buget de cadouri). Bugetul de cadouri acumulat lunar te ajuta sa achizitionezi 4-8 experiente-cadou intr-un an. In plus, la finalul fiecarui an de abonament, primesti o experienta-cadou din partea noastra, in valoare de 400 de lei.

+

 •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

  Asigura-te ca experienta este disponibila

  Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


    Share

  Acest abonament de cadouri este ideal daca ai o viata sociala activa si vrei sa faci o impresie aparte celor din jur. Fie ca cei importanti pentru tine sunt din familie sau prieteni, iti suntem complice ca tu sa le oferi cele mai potrivite cadouri.

  Nu vei mai uita zilele de nastere sau evenimentele importante (despre care ne-ai povestit o data), vei avea mereu idei noi si surprinzatoare de cadouri (pe care ti le vom pregati noi din timp) si vei avea deja un buget important, disponibil in contul tau (strans luna de luna si securizat din timp prin plata acestui abonament de cadouri).

  Astfel, vei fi mereu persoana despre care se povesteste in familie sau intre prieteni atunci cand vine vorba de cadouri de neuitat si asta fara bataie de cap din partea ta.

  Iar dupa un an de la activarea abonamentului, dupa ce le-ai daruit momente speciale celorlalti, este timpul sa primesti si tu un astfel de cadou din partea noastra. Astfel, te recompensam cu un cadou de tip Flexi Box, creat special pentru abonatii complice, in valoare de 400 ron. Vei avea acces la mai multe experiente din categorii diferite (adrenalina, beauty, relaxare, driving etc) si iti vei putea alege experienta preferata.

  Ce include abonamentul?

  • Notificari in timp util (minim o saptamana) inainte de o ocazie cu care vei oferi un cadou
  • Consultanta si propuneri personalizate de experiente din care tu poti alege varianta cea mai potrivita
  • Asistenta pas cu pas in selectarea cadoului potrivit
  • Buget pentru cadouri egal cu valoarea abonamentelor lunare platite
  • Recompensa primita la un an de la activarea abonamentului, constand intr-o experienta la alegere, in valoare de 400 ron

  Cum functioneaza?

  1. Alegi acest abonament de cadouri Galaxy cu buget acumulat lunar
  2. Ne oferi informatii despre cadourile importante pentru tine (data, persoana, caracterizare, relatie si buget)
  3. Bugetul acumulat in contul tau poate fi folosit oricand pentru achizitionarea oricarei experiente de pe site-ul nostru, inclusiv a unui cadou Flexibox sau a unui cadou personalizat. Daca iti mai ramane buget, acesta va fi folosit pentru cadourile viitoare. Daca bugetul nu este suficient pentru un anumit cadou, poti achita oricand diferenta.
  4. Te relaxezi si te bucuri de timpul castigat si de zambetele sarbatoritilor!

  Ce beneficii mai am?

  • Voucher elegant trimis gratuit prin curier
  • Adresa de mail dedicata
  • Invitatii speciale la evenimentele la care suntem complice
  • O experienta cadou la un an de la activarea abonamentului

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Total
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Lasa prima recenzie pentru “Galaxy”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Recenzii

  Inca nu sunt recenzii.

  Categorie
  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Vazute recent Close
  Close
  Close
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente