Star

99 lei / luna

Star ofera inspiratie si idei, posibilitatea de a a acumula lunar un buget pentru cadourile importante pe care vrei sa le faci de-a lungul anului, dar si o experienta-cadou pentru tine in valoare de 175 ron.

+

 •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

  Asigura-te ca experienta este disponibila

  Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


    Share

  Pentru ca relatiile sunt cele mai importante in viata si ele trebuie intretinute, cu acest abonament lunar de cadouri, acumulezi buget pentru darurile pe care vrei sa le oferi celor dragi. Suma este echivalenta cu valoarea abonamentului (practic este o metoda de economisire), iar in plus, in fiecare an, primesti o experienta-cadou pentru tine, in valoare de 175 de lei (un cadou de tip Flexi Box, creat special pentru abonatii complice). Vei avea acces la mai multe experiente din categorii diferite (relaxare, driving etc) si iti vei putea alege cadoul perfect.

  Acestor beneficii li se adaugă, desigur, beneficiile abonamentului Light – cel care funcționează ca un asistent personal: un complice îți amintește din timp de evenimentele pe care urmează să le sărbătorești (aniversări, zile de naștere sau alte evenimente), oferindu-ți în același timp sugestii de cadouri cu care nu dai greș, adaptate destinatarului și bugetului tău.

  Daca ne oferi informatii in avans, iti reamintim din timp de evenimentele importante si iti oferim variante proactive. Daca pe parcurs apar situatii neprevazute, reactionam rapid si iti oferim consultanta. Astfel, te ghidam in alegerea cadourilor potrivite pentru cele mai importante persoane din viata ta, apoi ne ocupam de implementare pentru a oferi cea mai buna experienta sarbatoritilor. 

  Buget pentru cadouri, consultanta proactiva, implementare fara griji – abonamentul Star le are pe toate. Practic, indiferent ce se va intampla, bugetul tau de cadouri este securizat si tu iti vei surprinde mereu persoanele cele mai apropiate prin gesturi memorabile.

  Ce include abonamentul?

  • Notificari in timp util (minim o saptamana) inainte de o ocazie cu care vei oferi un cadou
  • Consultanta si propuneri personalizate de experiente din care tu poti alege varianta cea mai potrivita
  • Asistenta pas cu pas in selectarea cadoului potrivit
  • Buget pentru cadouri egal cu valoarea abonamentelor lunare platite
  • Recompensa primita la un an de la activarea abonamentului, constand intr-o experienta la alegere, in valoare de 175 ron

  Cum functioneaza?

  1. Alegi acest abonament lunar de cadouri Star cu buget
  2. Ne oferi informatii despre cadourile importante pentru tine (data, persoana, caracterizare, relatie si buget)
  3. Bugetul acumulat in contul tau poate fi folosit oricand pentru achizitionarea oricarei experiente de pe site-ul nostru, inclusiv a unui cadou Flexibox sau a unui cadou personalizat. Daca iti mai ramane buget, acesta va fi folosit pentru cadourile viitoare. Daca bugetul nu este suficient pentru un anumit cadou, poti achita oricand diferenta.
  4. Te relaxezi si te bucuri de timpul castigat si de zambetele sarbatoritilor!

  Ce beneficii mai am?

  • Voucher elegant trimis gratuit prin curier
  • Adresa de mail dedicata
  • Invitatii speciale la evenimentele la care suntem complice
  • O experienta cadou la un an de la activarea abonamentului

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Total
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Lasa prima recenzie pentru “Star”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Write a review

  Recenzii

  Inca nu sunt recenzii.

  Categorie
  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Close Vazute recent
  Close
  Close
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente