Universe

499 lei / luna

Universe este un abonament premium, cu beneficii pe masura: personal gift assistant, notificari, inspiratie si idei pentru evenimentele importante, livrare rapida in 4 ore in Bucuresti pentru orice cadou, dar si buget pentru cadouri egal cu valoarea abonamentelor lunare platite (adica pentru aproximativ 8-10 cadouri) si o experienta-cadou din partea noastra la finalul fiecarui an de abonament in valoare de 600 de lei.

+

 •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

  Asigura-te ca experienta este disponibila

  Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


    Share

  Ai un cerc larg de persoane importante pentru tine si vrei sa creezi amintiri speciale pentru fiecare? Clar, asta poate fi o provocare: timpul de cautare, comparatiile de oferte, discutiile cu furnizorii, ambalarea si expedierea cadourilor etc… Totul se poate transforma intr-un proces obositor, mai ales daca trebuie sa il reiei lunar sau chiar mai des. Pentru ca o viata activa implica un numar mare de cunoscuti, prieteni si parteneri de business, uneori poate fi greu sa tii pasul cu atatea ocazii speciale care apar in viata ta. Si ce te faci cand apar urgente, situatii neprevazute sau cand evenimentele se suprapun?

  Aici intervenim noi prin acest abonament premium de cadouri! Iti suntem complice ca tu sa devii factorul “wow” din orice zi speciala pentru persoanele importante pentru tine. Preluam toata bataia de cap pentru ca tu sa te bucuri doar de fericirea sarbatoritilor oricand, cu orice ocazie, oricat de des. 

  Mai mult, pe langa bugetul important acumulat lunar pe care il securizezi, vei avea alocat un personal gift assistant (propriul tau asistent de cumparat cadouri care va alege cadouri in numele tau, chiar daca nu fac parte din protofoliul nostru) si vei beneficia de livrare de urgenta in Bucuresti, in cazul in care va fi nevoie.

  Iar dupa un an de la activarea abonamentului, dupa ce le-ai daruit momente speciale celorlalti, este timpul sa primesti si tu un astfel de cadou din partea noastra. Astfel, te recompensam cu un cadou de tip Flexi Box, creat special pentru abonatii complice, in valoare de 600 ron. Vei avea acces la mai multe experiente din categorii diferite (adrenalina, beauty, relaxare, driving etc) si iti vei putea alege experienta preferata.

  Ce include abonamentul?

  • Notificari in timp util (minim o saptamana) inainte de o ocazie cu care vei oferi un cadou
  • Consultanta si propuneri personalizate de experiente din care tu poti alege varianta cea mai potrivita
  • Asistenta pas cu pas in selectarea cadoului potrivit
  • Buget pentru cadouri egal cu valoarea abonamentelor lunare platite
  • Recompensa primita la un an de la activarea abonamentului, constand intr-o experienta la alegere, in valoare de 600 ron
  • Personal gift assistant – propriul tau asistent de identificare, selectie si cumparare de cadouri de oriunde (nu doar din portofoliul nostru)
  • Livrare de urgenta in 4h in Bucuresti, pentru ca tu sa te bucuri de zambetele celor dragi chiar si cand apar situatii urgente sau neprevzute, fara stres.

  Cum functioneaza?

  1. Alegi acest abonament premium de cadouri Universe cu buget acumulat lunar
  2. Ne oferi informatii despre cadourile importante pentru tine (data, persoana, caracterizare, relatie si buget). In aceasta etapa facem planificarea tuturor momentelor speciale din viata ta pentru perioada aleasa de tine (poate fi o luna, o vara sau un an).
  3. Bugetul acumulat in contul tau poate fi folosit oricand pentru achizitionarea oricarei experiente de pe site-ul nostru, inclusiv a unui cadou Flexibox sau a unui cadou personalizat. Daca iti mai ramane buget, acesta va fi folosit pentru cadourile viitoare. Daca bugetul nu este suficient pentru un anumit cadou, poti achita oricand diferenta.
  4. Te relaxezi si te bucuri de timpul castigat si de zambetele sarbatoritilor!

  Ce beneficii mai am?

  • Personal gift assistant
  • Livrare de urgenta in 4h in Bucuresti
  • Voucher elegant trimis gratuit prin curier
  • Adresa de mail dedicata
  • Invitatii speciale la evenimentele la care suntem complice
  • O experienta cadou la un an de la activarea abonamentului

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Total
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Lasa prima recenzie pentru “Universe”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Recenzii

  Inca nu sunt recenzii.

  Categorie
  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Vazute recent Close
  Close
  Close
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente