Wine tasting cu somelier online

700 lei

O degustare privata de vin, ghidata de un somelier prezent online

Pret experienta:
Pret optiuni suplimentare:
Valoare totala:
+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Wine tasting cu somelier online (degustare privata de vin, alaturi de un somelier)

    Pentru o degustare completa si corecta a vinului trebuie sa fie folosite toate simturile, pentru a putea diferentia elementele care variaza de la un soi la altul: culoarea, densitatea, consistenta, buchetul, tipul de struguri folositi, chiar si pretul vinului.

    Daca iti place sa bei ocazional cate un pahar de vin sau daca esti un adevarat pasionat al vinului, cu ajutorul unei sesiuni online de degustare de vinuri alaturi de un somelier, vei invata tot ce trebuie sa stii ca sa te bucuri de o degustare de vin in mod complet.

    Vrei sa oferi un cadou plin de arome si savoare unei persoane importante din viata ta? Ofera-i cadou o degustare de vin in cadrul careia va avea sansa sa afle chiar de la un somelier, intr-o sesiune online dedicata, tainele si placerile nevinovate ale acestei licori magice.

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • o degustare online de doua sortimente de vinuri alese alaturi Marina Samoila – Wine Charmer

    Marina s-a nascut si a copilarit in Dealu Mare, in zona Pietroasele si a facut facultatea de Horticultura pentru ca isi doream sa fie “degustator de vinuri” o notiune usor abstracta la jumatatea anilor 2000. Dupa facultate, ca orice om modern, a activat intr-un cu totul alt domeniu, intorcandu-se la cea mai mare pasiune a ei “vinul” in 2013 cand a facut un curs de somelieri si a inceput ca Wine Ambassador la Domeniile Tohani. Treptat a inceput sa se specializeze prin cursurile WSET, unde este aproape de a finaliza ultimul nivel al acestei prestigioase platforme de invatamant. Intre timp de la Domeniile Tohani a promovat ca Event Manager la Cramele Recas, pozitie pe care a detinut-o cu success timp de 3 ani. In present este wine educator si consultant de produs si ii place sa se prezinte ca “wine charmer”.

    Mai intai, beneficiarul cadoului va discuta telefonic cu Marina pentru ca ea sa poata alege cele mai potrivite etichete de vin pentru degustare. Ulterior sticlele de vin vor fi livrate clientului prin curier. Cand este gata, se va stabili cate o intalnire online cu Marina pentru degustarea fiecarei sticle sau o singura intalnire pentru a le degusta pe toate. In aproximativ 15 min pentru fiecare sticla, Marina va spune povestea acelei etichete, cum se face o degustare corecta, care sunt notele dominante, cu ce fel de mancaruri se face pairing si multe alte tips&tricks.

    Daca doresti, in procesul de achizitie al acestui pachet poti alege sa comanzi inca doua etichete suplimentare de vinuri.

    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.

    Voucher Reprezinta contravaloarea unei activitati: degustare online de vinuri
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Degustare Online De Vinuri Mariana Samoila, sommelier & wine charmer | Participanti: 1 | Durata: aprox 15 min / eticheta vin | Locatie: online (skype, zoom sau asemanator) | Program: stabilit de comun acord
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Wine tasting cu somelier online”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente