Workshop Antistres: Stiinta de a ramane calm in fata stresului

2.300 lei

Workshop antistres pentru imbunatatirea stilului de viata este un cadou ideal pentru cei dragi care trec prin provocarile unei vieti incarcate sau au functii de management care le genereaza factori de stres si stil de viata agitat sau dezorganizat.

+

 •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

  Asigura-te ca experienta este disponibila

  Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


    Share

  Cadou Workshop Antistres: Stiinta de a ramane calm in fata stresului (Workshop antistres pentru imbunatatirea stilului de viata)

  Deseori in agitatia cotidiana nu simtim in mod constient oboseala. Dar ea este acolo, se acumuleaza si ne afecteaza sanatatea si relatiile cu cei din jur. De aceea este de mare utilitate sa avem un set de “unelte” pe care sa le putem folosi la nevoie ca sa ne imbunatatim starea fizica si psihica in timpul perioadelor incarcate. Daca o persoana draga are un program incarcat sau o functie cu multe responsabilitati, tehnicile de relaxare din cadrul acestui Workshop antistres pentru imbunatatirea stilului de viata reprezinta un cadou ideal pentru a o ajuta sa elibereze tensiunea acumulata si sa-si imbunatateasca tonusul.

  Vrei sa-i oferi persoanei iubite un cadou care sa-i imbunatateasca stilul de viata si, in acelasi timp, sanatatea? Ofera-i cadou Workshop antistres pentru imbunatatirea stilului de viata alaturi de Mircea Nicoara, unde va avea ocazia sa deprinda posturi yoga si tehnici de meditatie necesare in echilibrarea unui stil de viata consumator.

  Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Opt sesiuni online cu durata de cate o ora alaturi de complicii nostri de la Office Yoga, in cadrul carora va invata si intelege rolul posturilor yoga pentru reechilibrarea sistemului nervos si endocrin, va studia impactul eticii si moralitatii pentru sanatatea mentala si depinde o serie de tehnici de meditatie accesibile, pe care le va putea folosi apoi ori de cate ori va avea nevoie de un plus de calm si claritate.

  Instructor yoga si meditatie cu peste 1500 ore predate, consultant in nutritie vegana, mental coach sportiv si pasionat de filozofie, psihologie si de conceptul de sanatate pe termen lung, Mircea dezvolta din 2015, de cand a parasit mediul de banking si online marketing romanesc, proiecte si programe unice in Romania pe parte de health&wellness, cum este si OfficeYoga.ro

  Specializarea sa este DHARMA, si anume constientizarea, prin experienta directa, a legilor naturale care guverneaza corpul si mintea umana. Cursurile sale pun un mare accent pe intelegerea modului in care respiratia si postura influenteaza biochimia corpului, sanatatea fizica si mentala, emotiile, dorintele, prioritatile in viata, starea de constiinta, si toate actiunile noastre din viata de zi cu zi.

  In 2018 a absolvit cursul “Mindfulness for Wellbeing and Peak Performance” la Universitatea Monash din Australia, curs care sta la baza tehnicilor de predare a meditatiei pe care le foloseste in cadrul programelor din mediul corporate din Romania, iar in anul 2020 cursul “Sleep Deprivation: Habits, Solutions and Strategies” la Universitatea Michigan din SUA”

  • O scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

  Pachetul poate fi personalizat la cerere.

   
  Voucher Reprezinta contravaloarea a 8 sesiuni private online cu durata de cate o ora fiecare. Sesiunile sunt sustinute de Mircea Nicoara. Continutul este personalizat pentru persoana care primeste cadoul. 
  Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
  Informatii curs Cele 8 sesiuni cu durata de o ora fiecare se vor desfasura online (skype, zoom etc) | Data si intervalul desfasurarii se vor stabili de comun acord intre participant si Mircea Nicoara.
  Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Total
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Lasa prima recenzie pentru “Workshop Antistres: Stiinta de a ramane calm in fata stresului”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Write a review

  Recenzii

  Inca nu sunt recenzii.

  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Close Vazute recent
  Close
  Close
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente