Workshop privat pentru imbunatatirea calitatii somnului

1.175 lei

Un cadou ideal pentru cei care nu reusesc sa se odihneasca: tehnicile de relaxare activa din acest curs vor ajuta la imbuntatirea calitatii somnului si, implicit, la un stil de viata mai bun si la zile mai senine.

+

 •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

  Asigura-te ca experienta este disponibila

  Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


    Share

  Cadou Workshop privat pentru imbunatatirea calitatii somnului

  Deseori in agitatia cotidiana nu simtim in mod constient oboseala. Dar ea este acolo, se acumuleaza si ne afecteaza sanatatea si relatiile cu cei din jur. Cel mai adesea se resimte in timpul noptii, cand nu reusim sa adormim adanc sau sa ne odihnim astfel incat organismul sa se poata elibera de tensiunea acumulata peste zi. De aceea avem nevoie sa ne eliberam la nivel mental si fizic de tensiunea pe care ne-o aduce oboseala, de incarcarea data de stress si de agitatie, imbunatatindu-ne calitatea somnului. Acest workshop privat pentru imbunatatirea calitatii somnului este un ajutor necesar.

  Daca o persoana draga are un program incarcat, tehnicile de relaxare activa din acest curs reprezinta un cadou ideal pentru a o ajuta sa elibereze tensiunea acumulata si sa-si imbunatateasca tonusul.

  Vrei sa-i oferi persoanei iubite un cadou care sa-i imbunatateasca somnul si, in acelasi timp, stilul de viata? Ofera-i un workshop privat pentru imbunatatirea calitatii somnului alaturi de Mircea Nicoara, fondatorul platformei OfficeYoga.ro. Astfel va avea ocazia sa-si analizeze rutina cotidiana care ii influenteaza somnul si sa gaseasca solutii de imbunatatire.

  Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • O sesiune online de evaluarea personalizata a calitatii somnului si a rutinelor zilnice care influenteaza somnul.
  • Trei sesiuni online in cadrul careia se vor oferi solutii pentru imbunatatirea calitatii somnului pe baza evaluarii personalizate.

  Ambele sesiuni se vor desfasura alaturi de complicii nostri de la Office Yoga.

  Instructor yoga si meditatie cu peste 1500 ore predate, consultant in nutritie vegana, mental coach sportiv si pasionat de filozofie, psihologie si de conceptul de sanatate pe termen lung, Mircea dezvolta din 2015, de cand a parasit mediul de banking si online marketing romanesc, proiecte si programe unice in Romania pe parte de health&wellness, cum este si OfficeYoga.ro

  Specializarea sa este DHARMA, si anume constientizarea, prin experienta directa, a legilor naturale care guverneaza corpul si mintea umana. Cursurile sale pun un mare accent pe intelegerea modului in care respiratia si postura influenteaza biochimia corpului, sanatatea fizia si mentala, emotiile, dorintele, prioritatile in viata, starea de constiinta, si toate actiunile noastre din viata de zi cu zi.

  In 2018 a absolvit cursul “Mindfulness for Wellbeing and Peak Performance” la Universitatea Monash din Australia, curs care sta la baza tehnicilor de predare a meditatiei pe care le foloseste in cadrul programelor din mediul corporate din Romania, iar in anul 2020 cursul “Sleep Deprivation: Habits, Solutions and Strategies” la Universitatea Michigan din SUA.

  • O scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

  Pachetul poate fi personalizat la cerere.

   
  Voucher Reprezinta contravaloarea a 4 sesiuni private online cu durata de cate o ora fiecare in cadrul carora se vor desfasura urmatoarele activitati: evaluarea calitatii somnului, a rutinelor zilnice ce influenteaza somnul si oferirea de solutii pentru imbunatatirea calitatii acestuia.
  Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
  Informatii curs Cursul este personalizat si individual | Cele 4 sesiuni se vor desfasura online (zoom, skype, etc.) | Data si intervalul desfasurarii vor fi stabilite de comun acord cu participantul.
  Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Total
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Lasa prima recenzie pentru “Workshop privat pentru imbunatatirea calitatii somnului”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Write a review

  Recenzii

  Inca nu sunt recenzii.

  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Close Vazute recent
  Close
  Close
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente