Zbor cu motodeltaplanul si brevet onorific de copilot

350 lei

Ofera un cadou la inaltime: zbor cu motodeltaplanul si brevet onorific de copilot la finalul experientei

+

 •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

  Asigura-te ca experienta este disponibila

  Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


    Share

  Cadou Zbor cu motodeltaplanul si brevet onorific de copilot la finalul experientei

  Chiar daca a zburat de zeci de ori pana acum sau este la primul zbor, persoana draga merita o experienta aparte printre nori: un zbor cu motodeltaplanul langa Ploiesti. Si pentru a ne asigura ca beneficiaza de o experienta completa, zborul de 30 minute este precedat de un curs de 15 minute care surprinde aspectele necesare initierii si prefatirii pentru zbor. La final, brevetul onorific de copilot va certifica nu doar cunostintele dobandite, dar si experienta memorabila pe care TU ai oferit-o.

  Vrei sa oferi unei persoane dragi o experienta ”la inaltime”? Ofera-i un Zbor cu motodeltaplanul si brevet onorific de copilot. Vei contribui astfel la crearea unor amintiri de neuitat in “motocicleta aerului”.

   

  Cine va primi aceasta experienta se va bucura de:

  • Un curs introductiv de 15 minute sustinut de un pilot profesionist pentru a intelege aspectele importante ale zborului cu motodeltaplanul
  • Un zbor de 20 minute cu motodeltaplanul cu decolare din Sirna, langa Ploiesti, alaturi de unul dintre complicii nostri de la Asociatia Iubim Aviatia.

  Imaginati-va un avion ca cele pe care le aruncam spre cer in copilarie. Atasati sub el un loc pentru doi pasageri, deshis aerului de inaltime si un mic motor care sa ajute la ghidaj. Gata, aveti in fata un motodeltaplan! Motodeltaplanul este supranumit si “motocicleta aerului” in special datorita formei si senzatiilor pe care le da un astfel de zbor. Practic, in acest aparat, persoana draga are ocazia sa se bucure de senzatia de zbor la inaltime in siguranta, simtind aerul in fata si intinzandu-si mainile sa atinga norii. Cockpitul este deschis, iar ghidarea se face prin aripa in forma de avion de copilarie de deasupra si prin motorul din spatele cockpitului.

  Asociația Iubim Aviația este un facilitator de experiențe aeriene cu aparate de zbor incadrate in Aviatia Generala Non-Comerciala, pe teritoriul Romaniei. Toate zborurile sunt oferite de piloți certificati, cu experienta si cu aeronave sigure. Iubim Aviatia a luat nastere in 2019, din pasiunea pentru aviatie a membrilor sai fondatori si din dorinta de a promova domeniul in randul publicului larg si in folosul acestuia. Totul a inceput la doi ani distanta de la organizarea primului seminar dedicat pasagerilor cu frica de zbor din Romania, in 2017. Astfel, complicii nostri au un scop bine definit: sa-i faca pe beneficiari sa se bucure in siguranta de senzatiile unei experiente care sa le creeze amintiri memorabile si iubire de zbor.

  • Brevet onorific de copilot – o dovada scrisa a unei experiente memorabile
  • O scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

  Citeste si sectiunea de informatii aditionale.

  Provoaca-ne sa iti fim complice pentru a personaliza experienta in functie de preferinte.

   
  Voucher Pachetul cadou are 3 componente: un curs introductiv, un zbor cu motodeltaplanul si un brevet onorific de copilot
  Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.
  Informatii suplimentare zbor cadou Locatie: Aerodromul Sirna sau Aerodrom Letca Noua sau asemanator | Varsta minima: 18 ani. | Greutatea maxima permisa este 100 kg | Nr pers: la bordul motodeltaplanului poate urca un singur pasager. Cockpitul are doua locuri (pilot + pasager). | Beneficiarul va ajunge la locul desfasurarii zborului cu minim 15 minute inainte de decolare pentru a se putea incadra in intervalul de timp agreat. | Durata: 15 min curs + 20 min zbor
  Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
  Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Rezervarea este dependenta de conditiile meteo si poate fi modificata cu 24 ore inainte daca nu se intrunesc conditiile meteo favorabile zborului.

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Total
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Lasa prima recenzie pentru “Zbor cu motodeltaplanul si brevet onorific de copilot”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Recenzii

  Inca nu sunt recenzii.

  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Vazute recent Close
  Close
  Close
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente