Cauti cadouri pentru barbati?

Cauti cadouri pentru barbati? Ai nevoie de Idei de cadouri pentru bărbații care au de toate?

Cadouri pentru Bărbați: Indiferent dacă este vorba despre aniversarea unei zile speciale sau despre a sărbători reușite profesionale, alegerea unui cadou perfect pentru un bărbat poate fi o sarcină provocatoare.

Dar nu te îngrijora! Avem o listă de sugestii minunate care să te ajute să găsești acel cadou ideal care îl va surprinde cu adevărat.

Cauti cadouri pentru barbati? Cadouri pentru bărbații care au de toate. Cele mai surprinzătoare cadouri de Crăciun.

Plus că, noi spunem că bucuria celui care oferă un cadou este cel puțin egală cu bucuria celui care primește. Iar asta e ceva ce trăim si experimentăm fiecare dintre noi. Ne dorim să alegem un cadou inedit pentru a-i surprinde pe cei dragi, pentru a-i bucura pe ei, pentru a ne bucura împreună cu ei. Că, trebuie să recunoaștem, e un sentiment extraordinar să primești mulțumiri sincere, să faci surprize plăcute și să fii ținut minte ca ”cel mai original prieten” ori ”tipul care face cele mai inspirate cadouri”.

E un titlu care ne-ar onora pe toti, nu credeți?

Un studiu publicat in revista ”Psihological Science”, elaborat de mai multi cercetatori de la Universitatile Cornell si California explica faptul ca ”bunurile materiale nu aduc la fel de multa fericire precum experientele”

Concluzia studiului este ca oamenii tind sa-si piarda interesul asupra achizițiilor materiale pe parcursul timpului, dar sunt din ce in ce mai fericiți în privința experiențelor. Ei cred că acest lucru se întâmplă pentru că ne adaptăm lucrurilor fizice, așa ca pana si cea mai frumoasa mașina sau cel mai nou telefon devine ceva comun dupa o perioada, in timp ce amintirile devin din ce in ce mai frumoase.

Cauti cadouri pentru barbati?

Iată câteva idei pentru cadouri pentru bărbați, indiferent dacă este vorba despre partenerul tău, prieten, soț, vecin sau coleg

Idei de cadouri pentru bărbații care au de toate. Cele mai surprinzătoare cadouri de Crăciun.

Curs de Pilotaj de Avion sau Drift.Pentru cei pasionați de adrenalină, optează pentru o experiență de pilotaj sau de drift. Această aventură îi va oferi o doză sănătoasă de adrenalina și amintiri palpitante.

Degustare de Vinuri .Dacă iubește vinurile sau bucătăria gourmet, oferă-i o degustare de vinuri. Va fi un cadou cu adevărat de neuitat.

Cina romantică. Zbor cu parapanta. Atelier de homebrewing- am adunat pe site sute de idei cu care-l surprinzi cu adevărat.

Iar dacă nu reușești să te decizi asupra unei anumite experiențe, oferă-i in dar pachetul GENT Box pentru a-și alege, dintr-o mulțime de opțiuni inedite, experiența care îi place cel mai mult. Pachetul GENT BOX conține experiențe potrivite oricărei vârste. Fie că beneficiarul este împătimit al sportului și al adrenalinei, un gurmand sau un pasionat de modă și trenduri masculine, fie că îi plac notele rafinate ale parfumurilor sau îi place să se relaxeze la SPA, experiențele incluse în acest pachet (și din care își va putea alege varianta preferata) vor fi o surpriză specială.

Sursa foto: Unsplash

Cadouri altfel de Craciun
Gift-card? Haine? Experiente? Tu ce alegi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente