Complice@NOAH: interviu cu fondatorii NOAH Watches

Experiente “la purtator”: Ceasul NOAH, darul perfect pentru iubitorii de inovatie si autentic

18 zile de lucru intens – sau 7, in varianta accelerata. Atat dureaza productia unui ceas-unicat exclusivist, marca NOAH. O experienta “la purtator”, pe care orice domn care apreciaza inovatia va fi incantat sa o asocieze tinutei sale.
Povestea Noah si a felului in care lemnul de esenta tare parcurge drumul de la Ierusalim, din Madagascar sau din alte colturi ale lumii, pentru a deveni un ceas unicat, exclusivist si demn de oferit in dar unei persoane de pret, va invitam sa citi mai jos, intr-un interviu exclusiv pentru Complice.ro

rsz_noah_4_site

Cine este Noah si voi, echipa care a fondat si “scrie” aceasta poveste?
Echipa care a fondat NOAH este constituita din Ruben Perju si Iosif Harasemiuc – doi suceveni pasionati, adoptati de Cluj. Povestea, in momentul de fata, este scrisa de echipa NOAH, o echipa formata din 8 oameni dedicati si cu chef de viata.

Unde incepe experienta unui ceas Noah si cum se desfasoara? Care e drumul de la o bucata de lemn
la un accesoriu care ajunge pe mana unui client?
Lemnul pe care-l folosim este colectat din toate colturile lumii: Brazilia, America de Sud, Africa, Madagascar, Ierusalim, Grecia etc. Toate esentele sunt exotice si au o duritate care depaseste 1500 unitati pe scara Janka. Odata ce lemnul ajunge la noi, acesta trece printr-un proces complex de stabilizare si uscare, proces care-i confera o duritate cu pana la 25% mai mare. Practic, lemnul este tinut 10 ore intr-o rasina timp in care se extrage tot aerul din acest, dupa care este pus la cuptor la o temperatura de 93 grade Celsius. Astfel, lemnul nu va mai avea pori deschisi, care sa absoarba umiditatea. Datorita procesului prin care trece, lemnul se comporta foarte bine in timp, iar daca ceasul este utilizat corespunzator, durata sa de viata este mare. Pana acum, am testat ceasurile NOAH timp de 4 ani si nu prezinta semne de uzura sau deteriorare majore.
Dupa ce lemnul este stabilizat, acesta este prelucrat la un CNC special comandat pentru crearea carcaselor si cadranelor in forma bruta. Dupa finisajele manuale, lemnul ajunge la ceasornicarul nostru, Liviu, care da viata bucatilor de lemn, transformandu-le cu maiestrie intr-un “NOAH” :)

Cat dureaza realizarea unui ceas personalizat pe care cineva doreste sa il ofere in dar?
O comanda standard dureaza 18 zile lucratoare, insa clientul are posibilitatea de a grabi acest proces si poate intra in posesia ceasul pe care si-l doreste in 12, 7 sau 4 zile lucratoare, in functie de preferinta – cu un extra-cost aditional.

Cum arata destinatarul unui astfel de cadou – ceasul Noah?
Majoritatea clientilor nostri sunt persoane fizice cu venituri peste medie, dar avem si persoane juridice care doresc sa-si recompenseze angajatii printr-un cadou unic. Acesti sunt oameni deschisi catre inovatie, care iubesc sa poarte accesorii atipice si au un drive puternic catre autentic. Suntem onorati sa avem in portofoliul nostru clienti precum Banca Transilvania, BRD, Arobs, APS, Life is Hard sau Strongbow.

Cine sunt oamenii care au purtat, pana acum, un ceas Noah?
Pentru noi fiecare client este special. Ce putem spune este ca ceasurile NOAH au ajuns pe mana catorva zeci de artisti de seama, oameni de afaceri si vedete de televiziune.

Ce garantie are un ceas Noah din partea voastra, a producatorilor?
Garantia standard oferita de NOAH este de 24 luni. Aceasta garantie poate fi extinsa daca se doreste.
Dorim ca experienta clientului nostru sa fie una inedita, tocmai din acest motiv am decis sa ne asumam toate costurile (transport si reparatii) pe perioada garantiei.

Ce v-ati dori sa primiti cadou?
Cel mai frumos cadou pe care il putem primi consta in 2-3 zile petrecute in natura cu familia, fara telefon, internet si poluare :)

Cand putem spune “La multi ani” fondatorilor NOAH?
Lui Ruben pe 23 aprilie, iar lui Iosif pe 29 iunie.

rsz_noah_5_site

Give. Experience. Enjoy

[wysija_form id=”1″]

Complice@interviu Hospice: Profesorii de optimism
Complice@Interviu: Placeri ne-vinovate sau povestea Guilty Pleasure – Love made chocolate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente