consultanta cadouri

Consultanta pentru cadouri?

Ca in orice alt domeniu, este normal sa te intrebi de ce sa apelezi la conusltanta? De ce sa apelezi la un consilier care sa iti amenajeze casa sau gradina? Ori la unul care sa iti administreze enonomiile? Sau la unul care sa iti planifice concediile? Sau chiar la unul care sa iti construiasca strategia de dezvoltare, de marketing sau online a firmei tale? Fiecare dintre noi ar trebui sa stim cel mai bine din lume ce ne dorim si ce ne-ar multumi pe fiecare subiect in parte. Si fiecare dintre noi se pricepe foarte bine cel putin la un domeniu din cele enumerate anterior, indiferent ca are studii doveditoare sau doar un talent sau fler innascut.

Si totusi… majoritatea dintre noi apelam destul de des la cineva care sa ne ajute, chiar daca este o persoana apropiata sau un profesionist. Motivele identificate de noi in ceea ce priveste domeniul de consultanta cadouri sunt probabil valabile in toate celelalte cazuri:

consultanta cadouri

lipsa timp – este unul din cele mai des intalnite motive in zilele noastre marcate de un ritm nebun, in care nu stim cum sa ne mai impartim intre proiectele, prezentarile si sedintele de la birou, taskurile administrative de acasa, activitatile cu cealalta jumatate, poate chiar iesirile in parc si serbarile copilului ori, macar, plimbatul animalului favorit. Sa sondam diferite variante de cadouri, sa cutreieram magazinele pentru a-l gasi pe cel mai potrivit, sa organizam totul in cele mai mici detalii… este de multe ori imposibil de acomodat in agenda deja cu greu inghesuita in cele 24h zilnice. Si atunci nu ne ramane decat sa delegam acest task important, stabilind clar cand va trebui sa fie totul gata.
consultanta cadourilipsa inspiratie – fie ca suntem presati de evenimente, stresati de importanta evenimentului, ca vorbim de o persoana foarte apropiata careia i-am facut zeci de cadouri si pare ca am epuizat toate solutiile… uneori pur si simplu nu stim de unde sa o apucam, nu avem nici o idee, ni se pare ca nu exista nimic pe acest pamant suficient de bun pentru ce am vrea noi sa oferim. Si in acel moment avem nevoie de un fresh view din exterior sau de cineva care intra zilnic in contact cu idei din cele mai diverse si care ne poate scoate din impas.


consultanta cadouriexpertiza profesionala – unele persoane au un talent innascut si o inclinatie deosebita in a alege cadouri inspirate; altele nu au rabdare sa stea sa caute, sa compare, sa aleaga etc. Daca facem parte din a doua categorie, cu siguranta am prefera sa se ocupe altcineva in locul nostru si, ca in orice domeniu, am vrea sa stim ca suntem pe mainile unor profesionisti care au rezolvat multe astfel de cazuri de-a lungul timpului.
consultanta cadourisurse testate – chiar si atunci cand stim ce vrem, de multe ori nu stim de unde sa luam acel cadou sau la ce furnizor sa apelam, in cine sa avem incredere si unde sunt cele mai bune conditii. Un consultant lucreaza totdeauna cu parteneri deja testati cu numeroase ocazii si stie in cine sa aiba incredere si cine ofera o experienta cu adevarat deosebita.
consultanta cadouripeace of mind – este unul din motivele mentionate atunci cand suntem foarte ocupati dar ne dorim foarte mult si sa ii surprindem placut pe cei din jur. In aceste situatii este atat de bine sa stim ca cineva ne ia acest task de pe cap si se ocupa in mod profesionist, facand cele mai bune alegeri si pregatind totul exact pana la momentul stabilit.

Daca iti doresti sa pregatesti un cadou special pentru o persoana importanta din viata ta si rezonezi cu cel putin una din cele 5 situatii de mai sus, ofera-ne posibilitatea ca, prin pasiunea noastra, sa iti facem tie viata mai usoara cu un simplu click aici.

 

[wysija_form id=”1″]

Cadouri aniversare: o zi de 40 de ani!
Idei de cadou pentru doamna profesoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente