Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  1. plata cu cardul online
  2. plata in rate cu cardul online
  3. plata ramburs
  4. plata prin transfer bancar
  5. Plata cu buget de cadouri acumulat prin abonamentele Complice
  6. Plata prin voucher obtinut pe site-ul partener www.giftshare.ro

1. Plata securizata cu cardul online
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dvs in pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dvs nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

2. Plata in rate cu cardul online
Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati EuPlatesc, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate la una din bancile agreate si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit, maxim 3. Bancile si cardurile agreate sunt:

  • Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Cu cardul STAR puteti sa platiti in maxim 3 RATE fara dobanda. Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

  • Prin card de credit emis de BCR:

Sunt inscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea „Rate fara dobanda”. Cardurile de credit BCR inrolate în Programul de Rate cu 0% dobanda sunt: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR, EPB Platinum sau World Signia MasterCard

  • Prin card de credit emis de Alpha Bank

Serviciul oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

  • Prin card de credit emis de BRD Finance

3. Plata ramburs
Alegand aceasta metoda de plata, comanda se va achita in numerar, la livrarea efectuata de agentul serviciului de curierat rapid.

4. Plata prin transfer bancar
Daca optati pentru aceasta varianta, livrarea produselor comandate se va face in cel mai scurt timp de la virarea banilor in contul nostru.
Pentru ca ne dorim ca experienta dvs pe site-ul nostru sa fie una ireprosabila, veti primi un email cu toate informatiile necesare actualizate la fiecare schimbare de status a comenzii.

5. Plata cu buget de cadouri acumulat prin abonamentele Complice

Abonamentele cu buget va permit sa folositi sumele lunare platite ca rate pentru a achizitiona oricand, orice experienta de pe site.

6. Plata prin voucher obtinut pe site-ul partener www.giftshare.ro
Aceasta metoda va permite ca, odata ce ati colectat bani in grup pentru un eveniment pe platforma www.giftshare.ro (de ex alaturi de colegii de birou, de prieteni, rude sau familie pentru o zi de nastere, cadou de nunta, botez etc) sa alegeti Complice din lista de parteneri GiftShare. Ulterior veti primi un voucher cu un cod de discount pe care il puteti folosi in procesul de comanda al oricarui pachet de pe www.complice.ro. Daca valoarea codului de discount nu acopera integral suma cosului de cumparaturi, diferenta se poate plati folosind oricare din celelalte metode de plata de pe site (transfer bancar, card, card in rate, ramburs).

Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente