Craciunul in anul pandemiei

Craciunul in anul pandemiei. Cum le aratam celor dragi ce inseamna pentru noi

 

Pandemia a creat multa anxietate, a fost un reminder ca lucrurile – asa cum le stim – se pot schimba radical in cateva zile. Potrivit unui raport Diamond Insight Flash, felul prin care oamenii aleg anul acesta sa-si exprime grija si afectiunea pentru cei dragi – daruri – expresie a acestor sentimente – ajuta inclusiv la diminuarea acestei stari de anxietate. 

De exemplu, 45% dintre cei chestionti au declarat ca ar putea cumpara mai putine lucruri, dar mai bune. Lucrurile mai bune inseamna, de obicei, lucruri mai scumpe. De altfel, potrivit unui sondaj Complice.ro, efectuat in luna octombrie, anul acesta bugetul romanilor pentru cadourile de Craciun se concentreaza mai ales pe familie si cei foarte apropiati si se afla undeva intre 500 si 1.000 de lei. 

In ceea ce priveste destinatarul, un cadou semnificativ depaseste articolele care sunt mai practice, functionale sau distractive in acest an. Peste jumatate dintre cei care au raspuns sondajului Diamond Insight Flash (56%) au spus ca darurile ar trebui sa fie semnificative si sa comunice cat de important si valoros este beneficiarul cadoului.

2020 – anul provocarilor, deci cadouri-provocare? 

Un alt mesaj semnificativ pe care cadourile il vor aduce anul acesta este recunostinta ca noi si cei pe care ii iubim am trecut prin aceasta criza. Prin urmare, vom investi mai mult in a alege cadoul potrivit, cu semnificatia potrivita. Ce spun respondentii sondajului Complice.ro? 

39% ar prefera o luna la SPA, pentru a se relaxa dupa un an plin de provocari, 15% duc dorul calatoriilor si si-ar dori macar un zbor virtual, 12% ar vrea o experienta plina de adrenalina – cum ar fi un salt cu parasuta – caci 2020 i-a invatat ca pot face fata oricarei provocari, iar un procent similar ar prefera sesiuni de coaching, dezvoltare personala sau cursuri practice, cum ar fi cele de cooking ori home brewing. 

In conditiile in care, dupa mai bine de jumatate de an de restrictii, continuam sa ne vedem mult mai rar, uneori impunandu-ne chiar aceasta distantare sociala, cadourile de Craciun din 2020 se vor orienta chiar si catre online. Aici optiunile sunt nelimitate, deoarece pandemia ne-a invatat ca ne putem adapta rapid la orice context. Prin urmare, de la ateliere private de cooking, la cine virtuale, sesiuni de coaching sau mesaje transmise cu ajutorul celebritatilor, toate pot fi suprize prin care le spui celor dragi ca esti in continuare cu gandul la ei.  

Tu cum vei alege cadoul de Craciun anul acesta? 

 

 

Give. Experience. Enjoy.

Ce cadou faci cand nu stii ce cadou sa faci
Secret Santa in anul pandemiei: ce cadouri le cumperi colegilor si partenerilor de business

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente