Informatii despre retur

 • Clientul poate cere schimbarea pachetului primit cu orice alt pachet disponibil la momentul solicitarii pe site-ul www.complice.ro. Schimbarea pachetului aferent voucherului este realizabila doar daca activitatile incluse in pachet nu au fost consumate si nici nu s-au facut programari viitoare pentru ele.
 • Daca valoarea noului pachet este mai mica, in primele 30 de zile de la achizitie i se va returna Clientului diferenta de pret. Daca valoarea noului pachet este mai mare, Clientul va trebui sa achite diferenta de pret.
 • Dupa schimbare, noul pachet preia perioada de validitate a pachetului initial.
 • Sunt permise oricate schimbari, doar in perioada de validitate, prima fiind gratuita. De la a doua schimbare se percepe o taxa de 25 euro / schimbare.
 • Voucherul poate fi returnat in 30 de zile calendaristice de la achizitie doar daca perioada acestuia de validitate nu a expirat, iar activitatile incluse in pachet nu au fost consumate si nici nu s-au facut programari viitoare pentru ele.
 • Pentru schimbarea / returul voucherului este necesara completarea de catre client a formularului de retur / schimb numai dupa autentificare pe site-ul www.complice.ro.

  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Vazute recent Close

  Not a member? Creaza-ti un cont

  Great to see you here!

  Parola va fi trimisa pe adresa ta de email

  Datele tale personale vor fi utilizate pentru a-ti oferi o experienta mai buna de navigare, pentru a-ti oferi acces la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

  Already got an account?

  Close

  Close
  Navigation
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente