Experiente Corporate

Experientele online sau offline sunt alegerea a tot mai multor companii atunci cand doresc sa isi arate aprecierea, sa isi fidelizeze si sa recunoasca contributia angajatilor, clientilor sau partenerilor de business.

Cand spui
”premiu, cadou, bonus sau prima de Craciun”
noi putem sa ne gandim la o experienta intr-un simulator de zbor, la o sesiune cu un Porsche pe circuit sau la un curs de gatit cu un chef cunoscut.

Cand spui
”intalnire cu echipa”
noi putem sa iti propunem un escape room din sufragerii, un cocktail party sau un atelier DIY de decoratiuni cu colegii.

Cand spui
”intalnire cu partenerii de business”
noi putem sa luam in considerare un virtual dinner, o degustare privata de whiskey sau un coffee masterclass cu un barista.

Craciunul...

….este una dintre cele mai importante ocazii in care ne aratam aprecierea fata de oamenii cu semnificatie pe care ii avem alaturi, in diverse roluri, inclusiv in business.
… este un moment potrivit pentru ca organizatiile sa transmita emotii pozitive, inclusiv prin gesturile pe care le fac.
… este perioada cand, cu ajutorul cadourilor, un brand poate trece meteoric prin fata destinatarului sau… poate iesi in evidenta.

Te invitam sa rasfoiesti o selectie a celor mai cerute cadouri si activitati corproate de Craciun in 2021:

Solutii individuale de reward, recognition & incentive

Experientele personale (care pot fi individuale, de cuplu sau in familie) pot fi oferite in nenumarate situatii:

Fie ca doresti sa recompensezi loialitatea, sa le recunosti performanta sau sa le oferi un cadou inedit de sarbatori, angajatii tai vor fi fericiti sa primeasca experiente complice. Traind acele experiente, vor simti emotii pozitive pe care le vor asocia cu brandul companiei si isi vor aminti de ele si peste 3 luni, 3 ani sau chiar mai mult.

Potrivit unui sondaj intern, 71% dintre angajați declara ca se simt mai apreciați, iar 43% ca se simt mai motivați atunci când premiul sau cadoul clasic oferit de angajator este inlocuit de o experiență. De ce? Pentru ca noi, oamenii, suntem mai atasati de ”ceea ce traim”, decat de ”ceea ce avem”.

De asemenea, potrivit unor studii externe, 30% dintre angajați sunt mai productivi daca se simt apreciatți si 14% dintre angajati sunt mai atasați de companie daca sunt inclusi in programe de reward & recognition. Iar companiile care au angajati fericiti, au un revenue de 2,5 ori mai mare decat al celor care nu deruleaza programe de reward&recognition pentru acestia.

Atunci cand doresti sa recompensezi loialitatea clientilor tai, increderea pe care ti-o acorda sau sa le oferi premii in cadrul anumitor concursuri, experientele complice pot sa spuna ”multumesc” in locul tau sau pot fi acel factor WOW care sa genereze imediat actiunile dorite.

In business, relatiile si stabilirea conexiunilor sunt critice. La complice.ro intelegem ca fiecare persoana este unica si fiecare relatie este diferita, de aceea tu ne spui informatiile esentiale, iar noi personalizam experientele pentru a asigura succesul fiecarui gest.

Poti oferi experientele sub forma de voucher, fie fizic trimis prin curier intr-un plic elegant, fie electronic prin mail (caz in care elimini dificultatile logistice si economisesti costurile de transport).

Iar atunci cand nu stii ce experienta sa alegi… alege-le pe toate! Mai exact, noi vom crea un pachet Flexi Box personalizat pentru contextul si bugetul tau, iar destinatarul isi va putea alege singur experienta dorita din mai multe variante posibile.

Solutii de activitati de echipa

De la evenimente intime, de mici dimensiuni pana la evenimente mari (large-scale events), de la evenimente offline pana la evenimente online, includem experiente care vor scoate in evidenta acel eveniment si il vor intipari pe retina emotionala a participantilor. Fie ca iti doresti un board sau strategy meeting intr-o atmosfera creativa, ca vrei sa transformi un eveniment de business intr-unul surprinzator sau ca vrei sa organizezi un eveniment de conectare sau socializare intre participanti, ne place sa cautam solutii inedite pe care le implementam cu ajutorul a sute de parteneri ce ne sunt complici.

Si pentru ca pandemia ne-a provocat sa gasim astfel de solutii inedite, te invitam sa rasfoiesti o selectie a celor mai cerute activitati online pentru echipe:

1
Navigation
Close

Cosul meu

Close

Lista de dorinte

Vazute recent

Close

Great to see you here!

Parola va fi trimisa pe adresa ta de email

Datele tale personale vor fi utilizate pentru a-ti oferi o experienta mai buna de navigare, pentru a-ti oferi acces la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Already got an account?

Close

Close

Categorii

Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente