Experiente Corporate

Experientele online sau offline sunt alegerea a tot mai multor companii atunci cand doresc sa isi arate aprecierea, sa isi fidelizeze si sa recunoasca contributia angajatilor, clientilor sau partenerilor de business.

Cand spui
”premiu, cadou, bonus sau prima de Sarbatori”
noi putem sa ne gandim la o experienta intr-un simulator de zbor, la o sesiune cu un Porsche pe circuit sau la un curs de gatit cu un chef cunoscut.

Cand spui
”intalnire cu echipa”
noi putem sa iti propunem un escape room din sufragerii, un cocktail party sau un atelier DIY de decoratiuni cu colegii.

Cand spui
”intalnire cu partenerii de business”
noi putem sa luam in considerare un virtual dinner, o degustare privata de whiskey sau un coffee masterclass cu un barista.

Back2office

In ultimul timp exista o preocupare constanta a companiilor de a-si (re)aduce angajatii la birou pentru a le crea un cadru de conectare si a le insufla valorile si cultura corporate. Daca unii angajatori aleg sa impuna acest lucru, altii abordeaza lucrurile mai orientat catre angajati si mai adaptat catre retentia si atragerea talentelor valoroase, transformand biroul intr-o destinatie pentru experiente sociale in care angajatii vin pentru ca aleg. Noi le suntem complice clientilor nostri si in strategiile de back2office, realizand o selectie de 50 de experiente care pot fi implementate chiar la birou.

Solutii individuale de reward, recognition & incentive

Experientele personale (care pot fi individuale, de cuplu sau in familie) pot fi oferite in nenumarate situatii:

Fie ca doresti sa recompensezi loialitatea, sa le recunosti performanta sau sa le oferi un cadou inedit de sarbatori, angajatii tai vor fi fericiti sa primeasca experiente complice. Traind acele experiente, vor simti emotii pozitive pe care le vor asocia cu brandul companiei si isi vor aminti de ele si peste 3 luni, 3 ani sau chiar mai mult.

Potrivit unui sondaj intern, 71% dintre angajați declara ca se simt mai apreciați, iar 43% ca se simt mai motivați atunci când premiul sau cadoul clasic oferit de angajator este inlocuit de o experiență. De ce? Pentru ca noi, oamenii, suntem mai atasati de ”ceea ce traim”, decat de ”ceea ce avem”.

De asemenea, potrivit unor studii externe, 30% dintre angajați sunt mai productivi daca se simt apreciatți si 14% dintre angajati sunt mai atasați de companie daca sunt inclusi in programe de reward & recognition. Iar companiile care au angajati fericiti, au un revenue de 2,5 ori mai mare decat al celor care nu deruleaza programe de reward&recognition pentru acestia.

Atunci cand doresti sa recompensezi loialitatea clientilor tai, increderea pe care ti-o acorda sau sa le oferi premii in cadrul anumitor concursuri, experientele complice pot sa spuna ”multumesc” in locul tau sau pot fi acel factor WOW care sa genereze imediat actiunile dorite.

In business, relatiile si stabilirea conexiunilor sunt critice. La complice.ro intelegem ca fiecare persoana este unica si fiecare relatie este diferita, de aceea tu ne spui informatiile esentiale, iar noi personalizam experientele pentru a asigura succesul fiecarui gest.

Poti oferi experientele sub forma de voucher, fie fizic trimis prin curier intr-un plic elegant, fie electronic prin mail (caz in care elimini dificultatile logistice si economisesti costurile de transport).

Iar atunci cand nu stii ce experienta sa alegi… alege-le pe toate! Mai exact, noi vom crea un pachet Flexi Box personalizat pentru contextul si bugetul tau, iar destinatarul isi va putea alege singur experienta dorita din mai multe variante posibile.

Solutii de activitati de echipa

De la evenimente intime, de mici dimensiuni pana la evenimente mari (large-scale events), de la evenimente offline pana la evenimente online, includem experiente care vor scoate in evidenta acel eveniment si il vor intipari pe retina emotionala a participantilor. Fie ca iti doresti un board sau strategy meeting intr-o atmosfera creativa, ca vrei sa transformi un eveniment de business intr-unul surprinzator sau ca vrei sa organizezi un eveniment de conectare sau socializare intre participanti, ne place sa cautam solutii inedite pe care le implementam cu ajutorul a sute de parteneri ce ne sunt complici.

Si pentru ca pandemia ne-a provocat sa gasim astfel de solutii inedite, te invitam sa rasfoiesti o selectie a celor mai cerute activitati online pentru echipe:

Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente