3 lectii de stil online cu Irina Markovits

1.950 lei

Un cadou practic prin care va invata de la un stilist cum sa isi construiasca garderoba si sa isi pregateasca tinute armonioase

+

 •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

  Asigura-te ca experienta este disponibila

  Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


    Share

  Cadou 3 lectii personalizate de stil online cu Irina Markovits

  Ne dorim ca in fiecare zi sa avem o tinuta de nota 10, dar programul incarcat nu ne permite sa petrecem mult timp in fata oglinzii. Am vrea ca cineva sa ne explice toate aspectele ce tin de fashion si stilism, sa ne dea sfaturi practice si sa ne invete cum sa construim… 30 tinute in 30 minute. Pentru o astfel de persoana am creat o  invitatie speciala pentru o intalnire cu stilistul personal. Si indiferent unde s-ar afla, intalnirea poate avea loc pentru ca totul se intampla online cu Irina Markovits, stilist vestimentar si expert in tot ceea ce inseamna moda.

  Vrei sa oferi un cadou practic care sa cuprinda lectii personalizate de fashion si stilism in confortul propriei case? Ofera pachetul cu 3 lectii individuale de stil online cu Irina Markovits pentru ca cine primeste acest dar sa aiba o imagine impecabila in fiecare zi.

  Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • 3 lectii personalizate de stil online cu Irina Markovits

  Experienta incepe cu o conversatie prin video call (de circa 45 de minute), in care Irina va contura profilul stilistic, va clarifica ce nevoi si dorinte are destinatarul/a acestui cadou, pentru ca apoi sa stabileasca temele si datele urmatoarelor sedinte online.

  Ulterior, pe o perioada de cateva saptamani, vor fi programate o serie de 3 “lectii de stil” virtuale. La fiecare lectie Irina va explica cate o tema importanta de stil personal si va analiza si evalua “temele practice pentru acasa”, pe care cel/cea care primeste acest dar le primeste la finalul fiecarei lectii.

  Fiecare din cele 3 lectii contin cate o tema esentiala din ABC-ul stilismului personal:

  • silueta si proportiile tinutelor;
  • culori si reguli ale combinatiilor cromatice
  • constructia de tinute si de garderoba;

  Bonus: a 4-a sesiune virtuala este dedicata evaluarii progresului, concluziilor si creionarii unui “plan de actiune” stilistic personal, pentru viitoarele 3 luni.

  In concluzie, cine va primi acest cadou va obtine:

  • 4 intalniri personalizate cu durata de 60 de minute care includ “teme pentru acasa” practice (+ a 4-a sedinta este dedicata concluziilor si planificarii de shopping)
  • Instrumente practice (de la o fisa de inventariere a garderobei si exercitii de evaluare a propriei tinute, pana la indicatii concrete pentru shopping online)
  • Recomandari individuale (in functie de masuratori, infatisare, stil personal, buget, activitati zilnice)
  • Feedback personalizat (pentru fiecare tinuta fotografiata, tema pentru acasa, cerinta de shopping etc)
  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

  Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

  Voucher Reprezinta contravaloarea urmatoarelor categorii: 3 lectii personalizate de stil online cu Irina Markovits
  Valabilitate Voucherul este valabil 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe acesta.
  Personalizare Voucherul poate contine o felicitare elegant ambalata, personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
  Consiliere-stilism Se va realiza alaturi de Irina Markovits online (platforma skype, zoom sau asemanator) | Program: stabilit de comun acord | Nr sesiuni: o intalnire de cunoastere, 3 sesiuni de 60 de minute si inca o sedinta bonus de 60 de minute
  Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Total
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Lasa prima recenzie pentru “3 lectii de stil online cu Irina Markovits”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Write a review

  Recenzii

  Inca nu sunt recenzii.

  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Close Vazute recent
  Close
  Close
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente