Experienta privata: Noir by Complice – a blindfolded dinner experience @Chef Atelier by Cezar Munteanu
Cunoastem cu totii expresia “sa mananci cu ochii” si faptul ca simtul vizual ne influenteaza puternic apetitul si perceptia asupra gustului. Asa ca “o cina pe intuneric”, in care esti legat la ochi, poate parea la prima vedere o decizie contraintuitiva. Dar daca ti-am spune ca, privarea de un anumit simt accentueaza celelalte simturi? La o “cina pe intuneric”, gustul si mirosul mancarii vor fi mult mai intense, crescand placerea gastronomica. Iar daca ai privi intunericul mai mult decat o simpla absenta a luminii, ai constata ca este un catalizator pentru conversatie si conexiune. Asadar, ce zici de o “cina pe nevazute” care promite atat o aventura culinara inedita, cat si sansa unor legaturi mai profunde si semnificative cu cei de langa tine?
Noi am gandit si am pregatit special pentru tine o experienta care iese din tiparul cinelor traditionale. Astfel, am creat “Noir by Complice“, o experienta in care iti propunem sa abandonezi cunoscutul si sa te bucuri “legat la ochi” de o cina pregatita de celebrul Chef Cezar Munteanu in Atelierul lui.
Vrei sa te bucuri de o experienta exclusivista si misterioasa organizata special de Chef Cezar Munteanu pentru grupul tau restrans? Vrei sa oferi familiei, prietenilor sau colegilor de birou, un cadou cum nu s-a mai vazut? :)
Atunci achizitioneaza repede pachetul “Noir by Complice” pentru tine si cei dragi, pentru a trai impreuna experienta de ”cina pe intuneric”!
Mai exact, acest pachet consta in:
- o cina exclusivista si misterioasa care invita oaspetii sa aprecize mancarea intr-o noua lumina (sau in lipsa ei), in compania lui Chef Cezar Munteanu
Doar 8 participanti (familia, prietenii sau colegii tai) vor alcatui grupul Noir by Complice si vor participa la aceasta cina in care vor savura cu ochii complet acoperiti, delicioasele preparate gatite special pentru ei de catre Chef Cezar Munteanu. Meniul va fi unul surpriza, cu 4 feluri de mancare, desert, vin asociat si apa. Preparatele vor fi servite cu mana sau cu lingura, iar hainele participantilor vor fi protejate cu sorturi speciale.
Impartiti in echipe de cate 2 persoane, participantii vor fi provocati sa ghiceasca preparatele servite, judecandu-le doar dupa gust, miros si textura. Totul se va petrece in cel mai misterior si delicios mod cu putinta.
Experienta este disponibila in exclusivitate doar pentru clientii complice.ro si va avea loc in locatia Chef Atelier by Cezar Munteanu.
In momentul plasarii comenzii te rugam sa ne oferi informatii despre eventualele restrictii alimentare. Complicele nostru, Chef Cezar, va crea meniul special pentru aceasta ocazie tinand cont de toate aceste indicatii si va fi alaturi de oaspetii lui pe tot parcursul experientei.
Chef Cezar Munteanu este foarte cunoscut si rareori are nevoie de vreo prezentare. El povesteste ca pasiunea pentru bucatarie a simtit-o inca de la o varsta frageda. A lucrat si invatat inca din anul 1986, iar anii ’90 i-au adus sansa de a participa la primul schimb de experienta cu cei de la Ecole de Cuisine Grenoble. Chef Cezar Munteanu a fost timp de 15 ani bucatar-sef in cadrul Ambasadelor Romaniei. Preparatele acestuia sunt pline de secrete si uimesc atat prin gust, cat si prin estetica si plating.
Aceasta scrisoare electronica contine o detaliere exacta a experientei inclusa in pachet si o vei primi prin e-mail. Daca doresti sa faci cadou acest pachet unei persoane dragi tie, poti oferi scrisoarea in format electronic sau printata. Pentru un efect surprinzator, poti alege sa personalizezei scrisoarea din formularul de comanda, atat cu formula de introducere (de exemplu: “Dragul meu,”/ “Draga mea,”) cat si cu formula de incheiere (de exemplu: “Cu dragoste, Andreea”/” Cu dragoste, Gabriel”). In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a o inmana fizic destinatarului.
Pentru detalii, te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.
Te rugam sa nu uiti ca in procesul de comanda sa ne comunici eventualele restrictii alimentare, alergii si intolerante!
Daca doresti sa explorezi si alte idei de cadouri sau daca ai nevoie de consultanta, un complice te poate ajuta in orice moment.
Ileana –
Toata lumea a fost foarte incantata!!!
Elya –
O cina cadou s-a dovedit a fi experienta de neuitat!
Ideea pe care o aveam in minte era de o cina intr-un restaurant normal si noi vom sta la o masa obisnuita, legati la ochi si vom testa 1-2 feluri de mancare si plecam acasa:)
Am ajuns la restaurant si zambetul Monei ne-a întâmpinat de la poarta, invitându-ne in restaurant. Un loc fain, primitor, cu o singura masa ceea ce te face sa te simti ca acasa, alaturi de prieteni.
Maratonul de trăiri (3 feluri de mancare si un desert) incepe liniștit cu un cocktail pe baza de cafea si cateva detalii despre ce urma sa ne astepte: multa veselie, mancare foarte buna, ineditul mâncatului cu mana si ghicitul ingredientelor pe care le ai in farfurie! Cei cu simțurile mai ascuțite au reusit sa ghicească unul-doua ingrediente, dar Chef Cezar reuseste sa faca magie in farfurie incat nu ai cum sa iti dai seama ce mananci! Poti exclama doar cat e de bun si sa devii expert la mancatul cu mana! Mona este acolo sa te ajute sa nu te stergi de haine si sa nimeresti servetelul sau paharul de vin!
Supriza mare este si atunci cand vezi ce bijuterii a creat Chef Cezar in farfurie si tu “ti-ai batut joc bagand mana in farfurie”.
Asteptam cu mare drag sa revenim, sa repetam experienta si sa ne bucuram de atmosfera frumoasa creata de Mona si Chef Cezar in Atelierul lor magic!
Cristi –
A fost o experienta unica si foarte frumoasa.
Mancarea extraordinara la fel ca si gazdele, extrem de primitoare, asteptam cu drag sa repetam experienta 😁!
Ina –
S-a ras mult. La inceput am fost un pic mai retinuti, pentru ca nu ne cunoasteam si nu stiam exact la ce sa ne asteptam si care e setupul. Insa Mona si Chef Cezar au fost atat de calzi si de prietenosi, incat ne-au facut sa ne simtim ca intr-o vizita la cineva apropiat.
A fost o experienta intens savurata de fiecare dintre noi – in pauzele dintre dishuri, cand deschidea Mona usa, o intrebam nerabdatori – gata? ne legam la ochi? :)
In plus, am reusit sa mananc carpaccio pt prima data in viata mea. Si surprinzator, mi-a placut chiar foarte mult. Te provoaca, ludic sa depasesti si niste bariere autoimpuse :).
Overall a fost o experienta tare faina, toata lumea a fost incantata.