Colaj muzical personalizat pentru concentrare

750 lei

Ofera-i un fundal sonor creat special pentru activitatile care ii solicita concentrarea si atentia, pentru a-i creste performantele.

+

 •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

  Asigura-te ca experienta este disponibila

  Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


    Share

  Cadou “Colaj muzical personalizat pentru concentrare”

  Gata cu “Opreste muzica aia si treci la teme!” sau “Scoate-ti castile din urechi daca vrei sa te concentrezi cand inveti”. Spune-i adolescentului tau rebel “Da drumul la muzica pentru teme. And have fun!” Ofera-i un colaj personalizat cu muzica pentru concentrare in timpul studiului alcatuit din melodiile lui preferate. Astfel, va imbina sunetul muzicii pentru concentrare cu relaxarea melodiilor preferate.

  Vrei un cadou aparte pentru copilul tau? Alege cadoul “Colaj muzical personalizat pentru concentrare”. Ofera-i un fundal sonor creat special pentru activitatile care ii solicita concentrarea si atentia, pentru a-i creste performantele. Pentru ca muzica si invatatul nu ar trebui sa se excluda reciproc, ci sa se sustina.

  Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Un colaj muzical de 60 minute personalizat special pentru a sustine cresterea performantei si concentrarii in timpul desfasurarii activitatilor intelectuale cum ar fi cititul, scrisul sau creatia. Complicele nostru Iulian Moima se va auzi la telefon cu beneficiarul cadoului pentru a discuta pentru 10-15 minute despre muzica de concentrare care i se potriveste. Apoi va selecta cele mai potrivite bucati muzicale si va trimite colajul muzical creat special pentru adolescentul drag tie.

  Iulian asigura fondul muzical al conferintelor de dezvoltare personala pentru speakeri motivationali, sustinand discursurile acestora cu fundalurile sonore care sa accelereze experienta celor prezenti. Are o experienta de peste 17 ani  in industria muzicala si a creat stari emotionale pentru peste 2300 ore de dezvoltare personala, insotind in calatoria lor sute de persoane.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

  Pachetul poate fi personalizat la cerere.

  Voucher Voucherul va contine un colaj muzical de 60 minute in format MP3, care poate fi reascultat ori de cate ori se doreste. Acesta va fi expediat online beneficiarului.
  Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
  Colaj muzical personalizat Colajul are durata de 60minute si va fi livrat online in format mp3. | Colajul este alcatuit din melodii preferate ale beneficiarului imbinate in mod profesionist astfel incat sa se uniformizeze trecerile de la o melodie la alta si sa se imbine ritmurile pentru a sustine activitatile de concentrare si invatare.
  Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. | Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
  Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea partenerului nostru.

  Bazat pe 0 recenzii

  0.00 Total
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Lasa prima recenzie pentru “Colaj muzical personalizat pentru concentrare”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Write a review

  Recenzii

  Inca nu sunt recenzii.

  Close Cosul meu
  Close Lista de dorinte
  Close Vazute recent
  Close
  Close
  Categorii
  Newsletter

  Afla din timp despre cele mai inedite experiente