Atelier privat de paine artizanala cu maia
Arta de a coace o paine artizanala cu maia este un echilibru intre traditie, stiinta, rabdare si maiestrie. Exista ceva magic in aroma delicioasa, caldura miezului si sunetul cojii unei paini proaspat scoasa din cuptor!
O paine artizanala cu maia este facuta de catre o persoana calificata, din cateva ingrediente simple si naturale. Dar cele mai importante “ingrediente” sunt grija si rabdarea! In acest proces, timpul este vazut ca un aliat si nu ca un inamic!
Consumul de paine artizanala cu maia ofera o mulțime de beneficii: o digestie mai ușoara, o mai buna asimilare a nutrientilor, un indice glicemic scazut, nu provoaca intolerante sau alergii, are un termen de valabilitate mai lung si bineinteles, are un gust deosebit.
Vrei sa iti perfectionezi abilitatile in acest domeniu al panificatiei si sa iti dezvolti creativitatea? Sau poate vrei sa ii rasfeti pe cei dragi cu mirosul si gustul painii proaspete facuta chiar de tine? Bucura-te de aceasta experienta in care vei invata toate secretele pentru a face o paine artizanala cu maia, ca la carte.
Cunosti pe cineva pentru care framantatul aluatului este pasiune si terapie? Cu ajutorul acestei experiente vei oferi un cadou util care va dainui in timp!
Mai precis, aceasta experienta cuprinde:
- Un atelier privat de paine artizanala cu maia sustinut de Ana Negru, pentru o persoana
Atelierul se va desfasura online si va dura 3 ore. Vei invata de la zero cum se prepara painea cu maia si amestec de fainuri ecologice (faina de grau tip 650, faina integrala de spelta, de grau si secara). Vei incepe prin a intelege ce este maiaua, cum se face, cum se pastreaza si la ce se poate folosi surplusul. Vei obtine informatii despre diferitele tipuri de faina si sursele de procurare si despre cum poti imbogati nutritiv painea cu ingrediente naturale. Totodata, vei afla ce ustensile / accesorii sunt necesare si care sunt procentele ingredientelor folosite de brutar.
Apoi, vei trece prin toate etapele pregatirii aluatului: cum se framanta, cum se dospeste, vei afla metoda Anei de crestare si decorare a aluatului de paine, cum se coace, cum se raceste si cum se pastreaza painea cu maia. Pentru o buna desfasurare a atelierului, vei primi inainte un kit de participare care va cuprinde: un borcan cu maia, fainuri ecologice pe care le vei folosi in timpul atelierului, un cosulet cu panza in care vei dospi aluatul de paine, un sablon special pentru decor, o racleta pentru aluat si suportul de curs in format pdf. De asemenea, vei avea parte de toata sustinerea Anei si disponibilitate la intrebari, chiar si dupa finalizarea atelierului.
Daca doresti sa ai parte de o experienta cu participare fizica, poti alege una dintre cele 2 extraoptiuni: atelier in Bucuresti sau in Brasov.
Ana Negru este o iubitoare a traditiilor romanesti si este cunoscuta pentru modelele pe care le creaza pe aluat. A reusit sa imbine aceasta pasiune cu tehnicile de lucru invatate de la renumiti brutari din lume si a creat proiectul “Paine cu maia si poveste – Satul traditional romanesc.”
- O scrisoare electronica personalizata
Aceasta scrisoare electronica contine o detaliere exacta a experientei inclusa in pachet si o vei primi prin e-mail. Daca doresti sa faci cadou acest pachet unei persoane dragi tie, poti oferi scrisoarea in format electronic sau printata. Pentru un efect surprinzator, poti alege sa personalizezi scrisoarea din formularul de comanda, atat cu formula de introducere (de exemplu:“Dragul meu,”/ “Draga mea,”) cat si cu formula de incheiere (de exemplu:”Cu dragoste, Andreea”/” Cu dragoste, Gabriel”). In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a o inmana fizic destinatarului.
Pentru detalii, te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.
Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.
Recenzii
Inca nu sunt recenzii.