5 idei de cadouri experentiale pentru cei care iubesc minimalismul

Stiinta a demonstrat deja: exprientele ne fac mai fericiti decat lucrurile. Cadourile experientiale sunt astfel o metoda perfecta de a darui un cadou care nu se va perisa niciodata, pentru ca nici amintirile nu dispar. O categorie aparte de persoane din viata noastra sunt cele care prefera minimalismul in tot ce fac. Acestea prefera experientele in locul lucrurilor nu doar in ceea ce priveste cadourile, ci, in general, ca stil de viata, tocmai de aceea poate parea dificil sa le oferi un cadou perfect.

Echilibru

Persoanele care iubesc minimalismul sunt mai ales persoane care simt nevoia unui echilibru intre viata profesionala si cea personala, intre stresul cotidian si linistea interioara, intre perioadele de activitate intensa si cele in care nu reusesc sa isi reincarce bateriile pentru ca au prea multe taskuri de bifat. Tocmai de aceea, pachetul Balance este ideal. Pachetul contine 6 sedinte de Life Coaching si 12 de Yoga/Yogilates si alte surprize.

In aceeasi idee,  pentru cei care prefera astfel de sesiuni de introspectie, Complice.ro a creat pachetul Photowalk cu Vlad Eftenie. O scurta escapada urbana, alaturi de un arhitect-fotograf care inspira prin cadrele surprinse, in timpul careia vei invata nu doar sa prinzi si tu acel momente spectaculoase, ci si sa te bucuri de frumusetea ascunsa a orasului.

Dezvoltare personala

Persoanele care iubesc minimalismul si pun accent pe experiente mai mult decat pe lucruri vor aprecia, de exemplu, o intalnire sau o sesiune de antrenament cu Andrei Rosu. Stim cu totii cum sportivul a reusit sa-si depaseasca limitele, si nu o data, tocmai de aceea pachetele ofera mult mai mult decat par la prima vedere, intalnirile fiind lectii de viata, care vor inspira la randul lor.

Tot la capitolul acesta pot intra experiente care se refera la stilul personal, la reinventarea acestuia, prin urmare poti opta pentru unul dintre pachetele din aceasta categorie, precum si pentru cursuri de automachiaj sau de creare a propriului parfum.

Intoarcere in timp

Persoanele care iubesc minimalismul pun mare pret pe amintiri, asa cum spuneam. Deci o intoarcere in timp ar fi cum nu se poate mai potrivita. Exact acest lucru il ofera pachetul Let’s Play! Aventuri in Mystery Room, dar si sport ca pe vremuri, cu racheta de badminton in mana, garanteaza o zi perfecta.

In aceeasi categorie intra si un pachet foarte special de pe Complice.ro: scrierea propriei biografii. Nu te gandi la talentul scriitoricesc, un profesionist se va ocupa de acest lucru. Experienta in sine, de a asterne tot felul de amintiri pe hartie, va fi una speciala, mai ales ca in proiect vor fi cooptati si apropiati ai beneficiarului acestui cadou inedit.

pexels-photo-424517

Give. Experience. Enjoy.

Ce cadouri a facut Meghan Markle oaspetilor de la petrecerea data in cinstea viitorului ei copil
3 cadouri pentru pasionatii de gastronomie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente