Burn out? Experiente care te vor ajuta sa te relaxezi

Ritmul alert al vietii cotidiene te poate aduce uneori la capatul puterilor. Nu atat fizice, cat psihice. Tocmai de aceea este nevoie sa-ti reincarci bateriile periodic, sa-ti oferi ragazul de a fi tu cu tine, de a te relaxa complet. Lumea, grijile, taskurile vor fi acolo si cand te vei intoarce din escapada ta scurta, dar eficienta. Cum poti insa sa beneficiezi de relaxare, fara insa a fi nevoie sa-ti iei mai mult de o zi libera? Te ajuta consultatii Complice.ro!

Cadou Just you & me masaj cuplu curs de masaj in cuplu cina in salon privat - complice.ro

Wellbeing Day

Uneori problema nu este doar ca nu ai timp sa te relaxezi, ci si ca nu ai timp sa te reconectezi cu partenerul de viata. Pentru cei care vor sa se bucure de o zi in doi, Complice.ro a creat pachetul Wellbeing Day. Vei incepe ziua cu un masaj special, relaxant, cu sampanie si ciocolata, o experienta in doi care cu siguranta va va apropia si va va face sa uitati ca sunteti chiar in centrul Capitalei, la unul dintre cele mai apreciate centre SPA din tara.

Apoi ziua va continua intr-un decor special, la Camera din Fata sau la Coftale. Aici veti putea vorbi in tihna, ca la inceputul relatiei, in compania unei cafele de specialitate si a unui desert de casa, absolut delicios. Evident, transportul este inclus, astfel incat nici macar traficul nu va va stresa in aceasta zi speciala.

Iesi din rutina

Daca vrei sa-ti explorezi latura creativa, atunci Express Yourself este pachetul potrivit pentru tine. Atelierul de scriere creativa si cel de pictura pe portelan incluse in aceasta experienta speciala te vor deconecta complet de la taskurile obositoare si de la rutina de zi cu zi. In plus, studiile arata ca activitatile creative, pentru care nu trebuie sa ai experienta sau sa fi manifestat abilitati speciale, sunt printre cele mai eficiente cand vine vorba de relaxare.

Energizeaza-te

Uneori oboseala psihica se trateaza cu oboseala fizica. Sportul are darul de a ne energiza, de a ne reconecta cu noi insine. Tocmai de aceea, recomandam pachetul In Action. Acesta include doua sesiuni private de tenis, alaturi de un antrenor al Academiei Victor Hanescu, doua sesiuni de Squash alaturi de un antrenor personal, doua sesiuni de Badminton sub indrumarea unui antrenor personal care se va asigura ca transforma acest joc in ceva mai mult decat „un joc de copii”.

Aceste sunt cateva idei, pentru tine sau pentru cineva drag care are nevoie de cateva clipe de relaxare completa. Sunt idei care se pliaza pe diferite tipuri de personalitate, daca insa ai nevoie de mai mult ajutor in alegerea experientei perfecte, poti apela cu incredere la „complicii” nostri.

276186_0803_hanescu

 

 

Give. Experience. Enjoy.

[wysija_form id=”1″]

3 cadouri pentru pasionatii de gastronomie
3 idei de super-cadouri de 1 iunie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente