Cum reactionezi cand primesti un cadou?

Cum reactionezi cand primesti un cadou? Este oare aceasta o intrebare care sa iti macine existenta? Ei nu, nu chiar. Nu se compara totusi cu Hamlet-iana “a fi sau a nu fi?”

Si totusi, cred ca ar fi bine sa iti pui aceasta problema, a reactiei in momentul primirii unui cadou, pentru ca: unu la mana, iti doresti sa primesti cadouri cu fiecare ocazie posibila si doi la mana, este frustrant pentru cel ce ofera un cadou sa nu isi dea seama daca a facut o bucurie sau nu celui caruia i l-a oferit.

Little white box with red ribbon to celebrate a special Christmas

Frumos ar fi, atunci cand primesti un cadou, sa zambesti larg catre oferitor, sa il privesti in ochi, sa ii multumesti pe un ton cat mai vesel. Ce bine ar fi, daca toate aceste reactii ar fi spontane si ar veni direct din suflet!

Primesti in cursul vietii cadouri de ziua de nastere, cadouri de ziua de nume, cadouri de nunta, de casa noua, ba chiar si cadou de adio de la colegi atunci cand schimbi locul de munca. In tot cazul, fiecare prilej cu care primesti un cadou, este unul fericit.
Prilejul este unul fericit, tu esti fericit, de ce sa nu il faci fericit si pe cel care iti ofera respectivul cadou?!

celebration, friends, bachelorette party, birthday and holidays concept - happy women with champagne glasses and gift box at night club

Cadourile sunt foarte felurite; ele difera in functie de persoana care urmeaza sa il primeasca (sex, varsta, statut social, personalitate), dar si in functie de persoana care il ofera (cat este de inventiva, ce buget are, cat timp are la dispozitie pentru pregatirea cadoului). Astfel, sunt cadouri simbolice, cadouri experientiale, cadouri culturale, cadouri culinare si multe multe altele.

Oricum ar fi un cadou: mic, mare, simbolic, valoros, un obiect, o invitatie catre o actiune, este clar ca cineva s-a gandit la tine si a dorit sa iti faca o bucurie.

Daca a reusit sa te surprinda cu adevarat placut sau nu, daca ti-a oferit exact ce iti doreai sau nu, este un detaliu pe care il vei analiza in sufletul tau, insa nu uita ca si persoana care ti-a oferit cadoul are un suflet ce asteapta cu teama si speranta o reactie pozitiva din partea ta.

De aceea, atunci cand primesti un cadou, ofera si tu unul in schimb sub forma de zambet, cuvinte de multumire, imbratisare.

Ah, si inca ceva: tine minte ca rolurile se mai schimba in viata si data viitoare tu vei fi cel care va oferi un cadou si clar vei dori sa primesti macar un “multumesc”!

love

Give. Experience. Enjoy

[wysija_form id=”1″]

Copiii sunt cadourile vietii noastre
Cadouri pentru socri, o reala provocare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente