Idei pentru un cadou de nunta memorabil

Complice@momente aniversare: Energii pozitive, pentru povesti de o viata

O experienta frumoasa se pregateste “din timp” in cele mai mici detalii si e validata “in timp” de povestile spuse cu pasiune ulterior, dupa consumarea evenimentelor.

Astfel se face ca noi, complicii, punem suflet in pregatirea meticuloasa a fiecarui detaliu dintr-o surpriza care va fi oferita in dar si, pe parcursul pregatirilor si a desfasurarii evenimentelor, suntem la fel de entuziasti ca insisi protagonistii. Iar in spatele unui dar memorabil sta, de multe ori, o munca laborioasa.

Astazi “ridicam cortina” si va invitam in laboratorul creativ al pregatirii unui dar aniversar.

Provocarea:

Adriana a dorit sa ofere in dar sotului si fiului lor o experienta deosebita cu ocazia aniversarii a 12 ani de casnicie: o zi intreaga petrecuta in familie, experimentand activitati noi, inedite, memorabile.

Brief-ul:

Noi, in rol de Complici, am primit de la Adriana cateva informatii despre ceea ce si-ar dori:

Emotional:

  • Sa ii transmita partenerului de cuplu intr-un mod creativ si elocvent ca ceea ce au realizat in cei 12 ani impreuna este unic si foarte pretios pentru ea si ca il considera o parte importanta din povestea pe care o vor scrie in continuare impreuna si alaturi de fiul lor;
  • Sa ii transmita nonverbal baietelului lor ca este liber in gandire, in visuri si in actiuni

Tehnic:

  • Sa se bucure intreaga zi de experiente pe care sa le traiasca impreuna
  • Sa experimenteze prin actiune, adrenalina, joaca si provocari ale mintii, energizandu-se printr-o masa frumoasa si speciala.

Propunerea:

Scenariul zilei aniversare propus de echipa Complice a cuprins:

  • O experienta intr-un escape room care sa combine joaca cu provocarea inteligentei, intuitia si spiritul de observatie si care sa stimuleze lucrul “in echipa”;
  • O experienta de zbor pentru ca aceasta sugereaza cel mai bine libertatea si urmarirea visurilor, fiind ceva memorabil si inedit. Intre balon cu aer cald si elicopter am ales, impreuna cu Adriana, varianta din urma – tinand cont ca vorbeam de o zi fixa, de octombrie, iar elicopterul este ceva mai putin sensibil la conditiile meteo vs balon si poate zbura intreaga zi, spre deosebire de balon care zboara la rasaritul sau apusul soarelui;
  • O cina intr-un salon privat, pentru a avea intimitate si a da ocazia de a povesti despre experientele avute in familie. Initial doream ca aceasta sa se intample la mijlocul zilei dar, dupa verificarea disponibilitatii de survol, a trebuit sa o programam la final – ceea ce s-a dovedit o abordarea mult mai potrivita;
  • O serie de mesaje si cadouri simbolice pe care cei doi sa le primeasca de-a lungul zilei, pentru a creste suspansul si pentru a oferi “indicii”.

Pregatirea:

A constat in efectuarea programarilor, re-verificarea si re-amintirea lor, precum si in implicarea partenerilor-complici in poveste si transmiterea tuturor instructiunilor organizatorice (ore, momente, locatii).

Predarea plicurilor si cadourilor simbolice catre parteneri a fost facuta chiar cu o zi inainte de eveniment, pentru a minimiza posibilitatile de ratacire/deteriorare a lor. Desigur, comunicarea cu Adriana a fost constanta, pentru a ne asigura ca totul se intampla asa cum isi doreste si ca luam in calcul fiecare detaliu.

Ziua cea mare:

A inceput prin confirmarea programului pe mail catre Adriana, care avea mari emotii si vroia sa fie sigura ca are varianta in forma finala :) De altfel, am comunicat pe mail, mesaje sau telefonic de cate ori a fost necesar pe parcursul zilei.

Putin dupa pranz, o masina cu sofer i-a asteptat in fata casei pe cei trei care au inceput aventura zilei-surpriza. Prima uimire: in masina, fiecaruia dintre ei i s-a inmanat un mesaj care ii anunta sa fie pregatiti pentru o zi… altfel.

Prima oprire: escape room. Imediat ce au intrat, sotul si baietelul au primit fiecare un nou plic in care li se spunea ca vor avea sansa de a solutiona, ca de obicei, probleme si enigme impreuna. Apoi, pe langa indiciile obisnuite ale camerei, au avut surpriza sa gaseasca si 17 mingi de ping pong ascunse peste tot si inscriptionate cu mesaje inspirationale. La final, cei doi au primit din nou cate un plic cu mesaj, care ii anunta ca urmeaza un moment cu… adrenalina.

Masina cu sofer era la poarta si i-a condus conspirativ pana la aerodrom. 

site_20171001_174659_cropped

Aici, surpriza si emotiile cand au realizat despre ce este vorba au fost maxime. Pilotul elicopterului – complicele nostru – le-a facut cateva poze ca amintire si, fiind in zona survolabila, a tinut sa le arate cum se vede chiar casa lor de la inaltime. La final, le-a inmanat si el cate un plic celor doi, in care erau anuntati ca urmeaza un moment bine-meritat de… relaxare.

Cum se obisnuisera, masina cu sofer deja ii astepta si, tinand cont de adrenalina de la experienta anterioara, i-a dus pe nesimtite pana la hotelul-boutique care a organizat pentru ei o cina in salonul privatS-au bucurat de un meniu complet, special creat pentru ei in avans, si au rememorat “la cald” ziua.

site_20171001_202040_cropped

La final, in loc de nota de plata, sotul a primit o scrisoare de dragoste si multumire din partea Adrianei, iar baietelul o mini-sticluta cu puf de papadie pentru a-si pune orice dorinta si pentru a o face sa devina realitate.

Desigur, ne-am gandit si la Adriana, cea care ne-a invitat sa ii fim complici si care… da, in acea zi implinea 35 de ani! – si am surprins-o cu un dar simbolic si potrivit.

Ati putea crede ca aici a luat sfarsit surpriza… nu tocmai :) La cateva zile dupa eveniment, cei doi domni ai familiei au primit prin curier ultimele plicuri individuale cu mesajele Adrianei si mai multe poze din ziua aniversara. O surpriza finala cu atat mai mare cu cat Adriana era plecata intr-o calatorie de business in acel moment!

Feedback:

Adriana e o persoana perfectionista si atenta la detalii, ceea ce a facut-o sa inteleaga si sa aprecieze la superlativ implicarea noastra si organizarea “la minut” a intregii zile.

Ne-a bucurat si a insemnat foarte mult pentru noi aceasta recunoastere, insa trebuie sa admitem ca mesajul sotului a fost cel care ne-a depasit asteptarile: la cateva zile dupa ce a primit ultimele plicuri prin curier, acesta ne-a trimis un mesaj pe adresa contact@complice.ro pentru a ne multumi el insusi pentru “o zi de vis, devenita realitate”.

Prin prisma rolului de complici, noi suntem totdeauna in culise, nu putem fi pe scena… Nu putem sa participam live la emotiile clientilor nostri si nu putem sa le vedem sau sa le simtim trairile. De aceea, gestul sotului de a-si lua din timpul sau pentru a ne scrie un mesaj de multumire a fost cea mai elocventa dovada ca darul oferit si-a facut pe deplin efectul.

Cam asa suna povestile pe care le pregatim in calitate de Complici.

Ii multumim Adrianei ca ne-a permis sa “tragem cu ochiul” si sa va impartasim, astazi, ceva din emotia lor si suntem aici, pentru voi, de cate ori va doriti ca darurile voastre sa creeze emotii pozitive si amintiri care dureaza o viata.

Give. Experience. Enjoy.

[wysija_form id=”1″]

Piaţa cadourilor online: de la obiecte, la experienţe
Lista de Craciun sau ce mesaje transmitem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Vazute recent Close
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente