Angajatii fericiti cu experiente inedite se tin

Angajatii fericiti cu experiente inedite se tin

Despre satisfactia, motivatia, entuziasmul si starea de bine la locul de munca, s-a tot scris, mai ales in acesti ultimi doi ani. Iar faptul ca salariul nu mai este singurul lucru care motiveaza un angajat nu mai este demult o noutate.

Cum pot companiile sa isi faca angajatii sa se simta apreciati, proactivi si sa ramana motivati, productivi si loiali organizatiei?

Conform unui studiu, angajatii multumiti la locul de munca sporesc productivitatea organizatiei cu peste 20%, iar sentimentul de multumire al angajatilor la locul de munca dureaza in medie 3 luni motiv pentru care managementul trebuie sa se reinventeze continuu pentru a face fata provocarii de a pastra resursa umana. Studiul arata ca principalii stimuli pentru a crea o stare emotionala pozitiva sunt: stilul de leadership, recompensele, oportunitatile de dezvoltare, obligatiile pe care fiecare angajat le are, reusita in cariera si nu in ultimul rand, perceptia asupra soliditatii companiei.

Noi nu putem sa dam sfaturi si sa emitem parereri ori concluzii despre stilul de leasdership, oportunitatile de dezvoltare ori obligatiile pe care fiecare angajat le are, dar ne-a atras atentia un stimul. La care suntem experti in a face recomandari inspirate. Recompensele. Si mai adaugam si experientiale si gata, starea emotionala iese pe pozitiv. Garantat. Pentru ca experientele dau nastere amintirilor frumoase iar astel, angajatii vor asocia locul de munca cu momente memorabile alaturi cu oameni dragi. 

Cu siguranta, pandemia si-a pus amprenta si asupra modului in care companiile aleg cadouri si recompense pentru angajatii lor. Acum, angajatorii manifesta un inters crescut pentru starea de bine a angajatilor, cauta sa ii cunoasca mai bine, se intereseaza ce hobby-uri si pasiuni au si se orienteaza spre cadouri cu experiente memorabile. Pentru ca stiu ca atunci cand ofera un cadou sub forma de experienta, impactul emotional este semnificativ si pozitiv, tocmai pentru ca sunt cadouri personalizate in functie de pasiunea si preferintele destinatarului. 

Colegilor tai le plac senzatiile tari? Ii poti surprinde cu un zbor cu parapanta sau cu elicopterul.

Sunt pasionti de masini? Atunci ii transformi pentru o zi, in piloti de curse.

Iubesc vinul ori cafeua? Atunci o degustare specifica va fi cadoul perfect.

Echitatie, cursuri de pictura, make-up, ateliere de realitate virtuala, cursuri de dezvoltare personala, drumetii, calatorii, cine romantice, zbor cu elicopterul, alergare, catarare, plimbare cu masina de epoca ori off-road; toate se pot transforma in cadouri de adus bucurie si tinut in suflet o viata intreaga. 

Give. Experience. Enjoy.

Pentru Ea, cu multele ei palarii, cumpara-i cadouri-amintiri
Cate lucruri incap intr-o valiza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente