Aniversările în cuplu: Secretul longevității și fericirii în relație?

Aniversările în cuplu: Secretul longevității și fericirii în relație? Da, așa se pare. Studiile confirmă că aniversările în cuplu nu sunt doar momente de sărbătoare și romantism, ci oportunități de a întări și consolida relația. Mențin fericirea în cuplu și contribuie la longevitatea relației.

Da, e dovedit, micile ritualuri amintesc de ce ați pornit la drum împreună, întăresc relația și creează amintiri durabile. Studiile chiar au evidențiat că acele cupluri care sărbătoresc aniversările în mod activ și implicat au o comunicare mai bună și o legătură emoțională mai puternică, ceea ce contribuie la fericirea și stabilitatea relației.

Totuși, viața de zi cu zi confirmă că, dacă la începutul drumului în doi sărbătorim fiecare etapă, prag, moment, odată cu trecerea anilor nu mai știm nici ce cadouri să ne luăm, nici cum să ne surprindem, nici cum să marcăm cât mai inventiv cei 3, 10 ori 25 de ani împreună.

Aniversările în cuplu: Secretul longevității și fericirii în relație?

Cum poți face din aniversarea ta o zi de neuitat?

Printr-o ieșire la munte sau o cină sofisticată ori o vacanță perfectă în doi. Sau toate la un loc. Este demonstrat, să știi: o vacanță perfectă în doi sau o cină romantică sunt nelipsite din viața cuplurilor puternice și fericite.

Oricum ar fi, noi spunem că nu dai greș cu o zi fără griji. De fapt, un weekend fără griji, petrecut într-o oază de liniște și relaxare, departe de aglomerația și forfota orașului, într-un cadru pitoresc, natural și captivant prin frumusețile sale.

Și cum nu se poate aniversare fără flori, ciocolată și vin, ce spuneți dacă anul acesta v-ați face singuri vinul în cadrul unui atelier de cupaje? Ori propria ciocolată in cadrul unui workshop privat de praline? O degustare de vin în doi? Sau o cină #nevăzute pregătită de chef Cezar Munteanu. Ori cina de anul acesta poate fi una festivă și sofisticată, într-un restaurant de renume. Creveți, scoici, calamari, fripturi speciale, aperitive festive, deserturi delicioase, totul acompaniat cu… o sticlă de vin ori șampanie, desigur. Și, ce zici dacă nici nu trebuie să conduci, să cauți loc de parcare sau taxi, ci veți ajunge la restaurant cu un Mustang de epocă?

#Back to office: Focus pe flexibilitate și experiențe pozitive
De ce iubim experiențele cu adrenalină?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente