Aarticol Cauti un cadou memorabil, inedit si orginal? Ce zici de un cadou-experienta? - complice.ro

Cauti un cadou memorabil, inedit si orginal? Ce zici de un cadou-experienta?

Noi spunem ca bucuria celui care ofera un cadou este cel putin egala cu bucuria celui care primeste. Iar asta e ceva ce traim si experimentam fiecare dintre noi. Ne dorim sa alegem un cadou inedit pentru a-i suprinde pe cei dragi, pentru a-i bucura pe ei, pentru a ne bucura impreuna cu ei. Ca, trebuie sa recunoastem, e un sentiment extraordinar sa primesti multumiri sincere, sa faci surprize placute si sa fii tinut minte ca ”cel mai original prieten” ori ”tipul care face cele mai inspirate cadouri”. 

E un titlu care ne-ar onora pe toti, nu credeti?

Un studiu publicat in revista ”Psihological Science”, elaborat de mai multi cercetatori de la Universitatile Cornell si California explica faptul ca ”bunurile materiale nu aduc la fel de multa fericire precum experientele”

Concluzia studiului este ca oamenii tind sa-si piarda interesul asupra achizitiilor materiale pe parcursul timpului, dar sunt din ce in ce mai fericiti în privința experientelor. Ei cred ca acest lucru se intampla pentru ca ne adaptam lucrurilor fizice, asa ca pana si cea mai frumoasa masina sau cel mai nou telefon devine ceva comun dupa o perioada, in timp ce amintirile devin din ce in ce mai frumoase. 

Nu-i asa? Cand privim la aniversarile trecute, nu ne amintim ce bluza frumoasa am primit la 28 ani, ci ce fain a fost ca am suflat in tort pe barca, de exemplu. Pentru ca lucrurile materiale isi pierd importanta rapid si devin banale. 

Un cadou-experienta, in schimb, ramane memorabil. 

De ce?

Pentru ca, atunci cand oferim un cadou sub forma de experienta, impactul emotional este semnificativ, pentru ca sunt cadouri personalizate in funcție de pasiunea si preferintele destinatarului. 

Ii plac senzatiile tari? Atunci, clar, de ziua lui, adrenalina trebuie sa fie la cote maxime, pentru experiente, probabil, once in a lifetime. Ce zici de un salt cu parasuta?

Este o fire activa? Atunci evadare din pestera si escalada este cadoul perfect pentru orice pasionat de catarat si evadare.

Este pasionat de masini? Ce spui de o experienta unica si memorabila la volanul unui Mustang? Sau Ride cu pilotul Alex Filip?

Ii place berea? Ce zici sa-l inviti sa invete sa si-o faca singur. Ofera-i un curs privat pentru doua persoane (ca sa te ia si pe tine cu el) de homebrewing

Ii place…..dar ai inteles ideea😊 Experiente, nu obiecte! 

Tu ce experienta ti-ai dori sa primesti cadou? 

Give. Experience. Enjoy.

Goana dupa cadouri…orginale, speciale, inedite, altfel
Si la nasi ce trebuie sa le luam cadou?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cosul meu
Lista de dorinte
Vazute recent
Categorii

Afla din timp despre cele mai inedite experiente