Articol Vreti sa oferiti cadouri vii si pline de emotie? - complice.ro

Vreti sa oferiti cadouri vii si pline de emotie?

De cate ori nu vi s-a întamplat sa lasati pe ultima suta de metri alegerea unui cadou? Tocmai pentru ca vi-l doreati deosebit, special, dar lipsa de inspiratie si, de multe ori, informatiile insuficiente despre preferintele destinatarului au dus la amanarea momentului achizitiei cadoului. 

 

La prima vedere, pare o sarcina simpla, magazinele sunt pline de variante ce pot fi oferite-n dar: de la carti la haine, la bijuterii, la obiecte decorative, produse cosmetice sau cadouri practice. Si, totusi cand e despre sarbatoritul nostru, nimic nu pare potrivit. Totul e banal si pare un cadou ales ca trebuie sa marcam momentul. 

Inainte de a alege un cadou, ne trec o multime de ganduri prin minte. Vrem sa fie un cadou care sa-l surpinda, sa-l bucure, sa fie memorabil, special, poate ceva personalizat, ceva care sa tina seama de pasiunile destinatarului, cumva ceva unic si semnificativ. 

Este a 42-a aniversare a prietenului nostru. Sau a 37-a sau a 53-a.  A primit pana acum in dar si haine, si Incaltari si obiecte practice pentru casa, si ceasuri, si carti.

 

De unde alegem altfel de cadouri?

 

Daca pana acum nu te-ai gandit la  cadouri experiente, ia in calcul acest tip de cadou pentru urmatoarea aniversare. A oferi cuiva drag experiente in locul acelorasi cadouri frumos ambalate pe care le primeste aniversare dupa aniversare, inseamna ca cel care primeste acest cadou va avea sansa sa faca ceva distractiv, sa incerce ceva nou, sa aiba parte de o experienta inedita si o amintire de neuitat.

De la experiente culinare si pana la calatorii, puteti oferi oricui tot felul de experiente prin care sa aratati ca va ganditi la pasiunile fiecaruia. Ateliere de pictura, cursuri de dans sau de dezvoltare personala, calatorii cu masini de epoca, degustari de vin, mini excursii, toate sunt menite sa-l surpinda si sa tina minte aceasta aniversare toata viata.

Sau poate un cadou din categoria adrenalina si sport? Ori o evadare in natura sau in cuplu? Sau un atelier privat de design floral si unul olfactiv menite sa incante privirea, simturile si spiritul deopotriva? Un colaj foto si video personalizat? Toate aceste variante vor aduce emotie. Ii veti surpinde pe cei dragi cu ceva nou, inedit, original. Si nu vi se va mai intampla sa lasati pe ultima suta de metri alegerea cadoului perfect.

 

Voi de unde va inspirati atunci cand trebuie sa alegeti un cadou? 

Give. Experience. Enjoy.

De ce sa facem cadou experiente si nu lucruri?
5 idei inspirationale de cadouri pentru sef. Suprinde-ti seful cu un cadou inedit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente