Cadoul inedit pentru pasionatii de viteza si natura

Toamna este sezonul perfect pentru drumetii. Natura este mai colorata si mai frumoasa ca oricand in acest sezon, iar peisajele, in special cele montane, sunt de vis. Este sezonul perfect pentru a evada pentru o zi din aglomeratia orasului pentru a te plimba pe cele mai frumoase drumuri ale Romaniei. Si cum poti face asta mai bine decat pe motor?

Daca iubitul tau, sau o alta persoana draga din viata ta, este pasionata de motor si iubeste natura, drumetiile si viteza, atunci ai toate sansele sa-l surprinzi in cel mai placut mod, cu un cadou unic, la care cu siguranta nu se va astepta.

 Cadou Moto trip excursie de o zi cu motorul Codru Stefanescu masaj just for him - complice.ro

O zi de drumetii alaturi de un profesionist

Pachetul Moto Trip este perfect pentru orice motociclist care adora viteza si natura. Acesta va face o excursie de o zi in compania unui profesionist – Codru Stefanescu.

In prima etapa, destinatarul cadoului se va intalni cu Codru Stefanescu pentru a se cunoaste, a evalua nivelul si experienta de a manevra motocicleta si pentru a stabili toate detaliile aventurii, inclusiv traseul pe care il vor aborda.

Apoi, in dimineata zilei stabilite de comun acord, cei doi se vor reintalni echipati si cu motoarele pregatite pentru a strabate drumuri cu dificultate diferita in cele mai sigure conditii si pentru a admira peisaje splendide. Aventura va dura pana spre apusul soarelui si va fi o ocazie potrivita pentru a schimba tips & tricks despre acest sport de la stiluri de condus si pana la trasee de explorat.

Totul se va termina cu un tratament spa, intitulat sugestiv Just for Him, cu o durata totala de 110 minute, tratamentul cuprinde un masaj profund de 50 min care vizeaza detensionarea musculara, prin manevre speciale ce actioneaza in profunzimea masei musculare, eliberand contracturile acumulate pe motor, dand flexibilitate intregului corp si relaxand mintea.

 Cadou Moto trip excursie de o zi cu motorul Codru Stefanescu masaj just for him - complice.ro

Give. Experience. Enjoy.

[wysija_form id=”1″]

Cadouri perfecte pentru pasionatii de gatit
Toamna, sezonul culorilor si al fotografiilor perfecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente