Toamna, sezonul culorilor si al fotografiilor perfecte

Toamna este cel mai colorat anotimp al anului. Frunzele copacilor care renunta la culoare verde si se transforma in culorii vii, calde de la galben, portocaliu, ruginiu si pana la rosu transforma peisajele banale in unele de basm. Este perioada in care poti realiza cele mai frumoase fotografii fie pentru colectia personala, fie pentru a le publica pe retelele de socializare.

bench-560435_960_720

Daca si tu te numeri printre persoanele care isi doresc sa realizeze cele mai frumoase fotografii cu peisaje de toamna, sau portrete reusite in mijlocul naturii, inconjurat de culorile minunate ale acestui sezon, atunci trebuie sa inveti cum sa stapanesti arta fotografica.

Iar daca esti amator, sau incepator, cel mai bine poti invata cum sa realizezi cele mai frumoase fotografii in acest sezon, de la profesionisti.

Invata cum sa realizezi cele mai frumoase fotografii

Daca tu, sau cineva apropiat este pasionat de fotografii, ce cadou poate fi mai frumos decat o sesiune foto alaturi de un fotograf profesionist?

Pachetul Photowalk with Vlad Eftenie este perfect pentru tine sau o persoana draga din viata ta. Cel sau cea care va beneficia de acest pachet se va bucura de un curs privat de fotografie urbana, alaturi de Vlad Eftenie, in cadrul unei relaxante plimbari prin Bucuresti. Timp de 2-3 ore Vlad se va transforma in ghid, dar va impartasi cu drag si pasiune concepte ale fotografiei “street & urban”, prezentand elemente esentiale de teorie pentru intelegerea spatiului orasului (cadru construit si cadru social), intelegerea timpului si a emotiei in fotografie, dar si elemente de psihologie a observarii si a actiunii de a fotografia. Bineinteles, vor fi realizate de catre cei doi, fie cu aparatul foto, fie chiar cu smartphone-ul din dotare, cateva fotografii tehnice si artistice a tot ceea ce le va atrage atentia si le va incanta sufletele.

In plus, dupa sesiunea foto, persoana care primeste acest cadou va tine legatura pe mail sau, mai bine, se va reintalni cu Vlad, pentru a analiza impreuna cateva poze din cele fotografiate anterior sau fotografiate intre timp, focusandu-se in special pe elemente de evaluare a imaginii si de teorie a esteticii.

Give. Experience. Enjoy.

[wysija_form id=”1″]

Cadoul inedit pentru pasionatii de viteza si natura
Sarbatoreste Halloweenul altfel! Un cadou inedit de care sa va bucurati amandoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente