Cadouri inspirate pentru inceput de an scolar

Adaptarea la un nou anotimp si trecerea de la zilele de vacanta la saptamani incarcate de activitati si scoala este pentru cei mai mici dintre noi o adevarata provocare. Cu toate acestea, copiii au nevoie sa isi cunoasca potentialul si sa il puna in aplicare zi de zi, mai ales in noul an scolar care le solicita aptitudinile la orice pas. Pentru ca toamna se numara bobocii, dar si cadourile pentru acestia, ce-ar fi sa ii urezi copilului tau succes in noul an scolar intr-un mod memorabil, care il va face sa fie determinat si ii va da incredere in propriile puteri? Iti propunem o serie de cadouri creative, captivante si inteligente pentru micul tau scolar!

Printre cele mai importante coordonate in dezvoltarea armonioasa a unui copil este activitatea fizica constanta. Practicarea unui sport nu actioneaza doar asupra definirii constitutiei fizice a copiilor, ci aduce beneficii importante mai ales in ceea ce priveste dezvoltarea mintii, a colaborarii cu cei din jur, a capacitatii de a gandi strategic si de a lua cele mai bune decizii. De altfel, cei mici vor indragi intotdeauna sportul, fapt pentru care trebuie sa incerce cat mai multe tipuri de activitate fizica pentru a o descoperi pe cea preferata. Pentru ca trebuie sa ii asiguri un climat sanatos copilului tau, iti propunem sa ii oferi cadoul Kid in action! prin care ii oferi posibilitatea de a experimenta toate cele trei sporturi cu racheta: Badminton, Squash si tenis de camp. Toate antrenamentele se vor desfasura in prezenta si cu ajutorul unor antrenori profesionisti, astfel ca poti fi sigur ca cel mic va invata de la cei mai buni!

pexels-photo-342361

Desenul este cu adevarat o activitate care detensioneaza si stimuleaza, fapt pentru care nu intamplator cartile de colorat antistres sunt atat de populare la momentul actual. Daca pentru adulti desenul este curativ, pentru cei mici este o adevarata distractie prin care se pot exprima si isi pot comunica imaginatia pe hartie. Ofera-i  copilului tau posibilitatea de a-si explora creativitatea si indemanarea prin cadoul Little artist si este foarte probabil sa descoperi un mic Picasso. Pachetul Little artist contine un abonament de 10 sedinte de pictura si un atelier de scriere creativa unde copilul va crea prima sa poveste. Astfel de activitati ii vor deschide apetitul pentru cunoastere si creatie, tocmai la timp pentru un an scolar!

pexels-photo-730807

 

 

 

 

Give. Experience. Enjoy.

[wysija_form id=”1″]

Ce cadouri isi ofera celebritatile?
Ce isi doresc bunicii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cosul meu
Lista de dorinte
Vazute recent
Categorii

Afla din timp despre cele mai inedite experiente