Ce isi doresc bunicii?

Oadta cu trecerea timpului, iti ajung lucrurile simple si iubirea celor din jur pentru a fi fericit. Insa, cand vrei sa surprinzi pe cineva apropiat sufletului tau, ideile parca nu sunt suficiente pentru a-ti arata recunostinta si vrei sa faci cat mai multe pentru a-i face fericiti. In aceasta categorie a persoanelor care merita totul sunt bunicii si pentru ca ne dam seama ca timpul este necrutator si trebuie sa facem orice clipa memorabila, cadourile pentru bunici trebuie sa cuprinda trairi, emotii, iubire, atentie si nu lucruri materiale. Poate prea rar reusesti sa ii vizitezi si sa vorbiti ore in sir, iar pentru ei timpul pe care il petreceti impreuna si simpla ta prezenta sunt mai mult decat suficiente. Daca vrei sa iti arati multumirea si dragostea pentru bunici, atunci ofera-le ceva de suflet, o experienta speciala care sa le insufleteasca trairile!

Am vorbit adineaori despre cat de important este sa petrecem timp cu cei la care tinem cu adevarat, insa cel mai apreciat este timpul de calitate. Indeosebi bunicilor trebuie sa le oferim intreaga atentie si sa stie ca sunt apreciati, respectati si doriti. Cum altfel am putea sa le oferim toate acestea decat acordandu-le o mare parte din timpul nostru liber? Mai precis, ce-ai spune de un concediu de 7 zile impreuna cu familia intr-o autorulota, destinatie la alegere si o cina fabuloasa la sfarsitul excursiei? Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca toata lumea poate participa in perioada stabilita, iar pentru restul suntem complicii tai! Wander all around este un cadou ideal pe care il poti oferi bunicilor atunci cand isi aniverseaza casnicia mai ales pentru ca poate participa intreaga familie si va puteti crea clipe unice!

cadou Wander all around inchiriere autorulota cina salon privat - complice.ro

Dansul nu are varsta si cu atat mai mult nici distractia! Studiile vorbesc despre faptul ca oricine cu varsta curpinsa intre 2 si 100 ani poate dansa, iar persoanele in varsta cu siguranta se vor bucura sa simta fericirea de alta data. Propunerea noastra este cadoul Smells like dancing prin care bunicii pot lua parte la cursuri de dans in cadrul scolii Arthur Murray. Vor invata miscari de Tango, Vals, Rumba si nu numai! Nu te ingrijora ca acestea ii vor epuiza pentru ca profesorii de dans vor avea grija ca efortul sa fie in parametrii normali, iar pasii de dans potriviti indiferent de varsta sau conditie. Mai mult, dansul este extrem de benefic pentru sanatate, reda tonusul, optimizeaza functiile psihice si ajuta la o stare generala foarte buna. Poti lua si tu parte la aceste cursuri si va veti distra cum nu ai fi crezut!

pic

 

 

 

Give. Experience. Enjoy.

[wysija_form id=”1″]

 

 

Cadouri inspirate pentru inceput de an scolar
Cum ne rasfatam la sfarsit de toamna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente