Cadou Distractie in familie: treasure hunt si masinute cu telecomanda - complice.ro

Cald, rece, gheata, cald, fierbinte

Mai tineti minte? Ce ne mai placea acest joc, cand eram copii. Cineva ascundea bine un obiect, prin casa sau afara, iar altcineva il cauta frenetic. Daca era departe de obiect, ii strigam ”reeeece”, cu cat se apropia, il ghidam spre locul secret cu ”caldut”, ”cald”. Vai, ce bucurie simteam cand eram aproape. Inima ne batea tare-n piept, iar cand auzeam ”fierbinte” un val de entuziasm ne cuprindea. Si daca ne doream un joc mai complicat, care sa ne puna logica si istetimea la incercare, jucam cel mai disractiv joc- Vanatoarea de comori. Ce joc grozav! Ne-a invatat cum sa cautam, sa fim atenti, sa citim cu grija, sa ne gandim, sa rezolvam mistere. Si, invariabil, se lasa cu rasete si voie buna.

anii au trecut, noi am crescut, si chiar daca nu mai jucam ”cald, rece, cald”, si nici ”vanatoarea de comori” ne e foarte familiar acel sentiment de bucurie cand gasim ceva dupa indelungi cautari- chiar si o soseta ratacita ori telecomanda de la televizor.

acel sentiment cand te ghidezi dupa indicii, rezolvi mistere si gasesti ”comoara” este unul dintre cele mai faine, nu-i asa?

Cum ar fi ca data viitoare cand vreti sa surprindeti un prieten, ori pe sot, copilul sau bunicul, de ce nu, sa ii oferiti in dar o ”vanatoare de comori” Sau treasure hunt. Ce surpiza grozava ar fi! 

Si-l puteti duce la Brasov. Va putea descoperi cele mai frumoase atractii turistice din Brasov intr-o plimbare inedita prin centrul orasului. Va putea afla ce ordin de cavaleri a intemeiat asezarea de la poalele Tampei, de unde a capatat numele de Korona si ce secrete au ramas ingropate aici din timpuri medievale. Rezolvand indiciile, va afla unde il duce traseul de 4 km care se parcurg in aprox 3 ore si se va bucura de unul dintre cele mai inedite tururi ghidate in Brasov! Va avea nevoie doar de telefonul mobil si chef de plimbare! Punctul de start este Universitatea Transilvania Brasov, iar punctul final al plimbarii este Piata Sfatului.

Sau in Bucuresti. Treasure hunt in Bucuresti la alegere dintre Parcul Herastrau, Parcul Carol sau Centrul Vechi.

Treasure hunt in Parcul Carol este un joc in care se vor descoperi monumentele istorice sau imprejurimile Parcului Carol. De exemplu, in acest parc se afla o replica a cetatii Poenari a lui Vlad Tepes. Beneficiarii acestui pachet vor avea parte de povesti uimitoare pe care le vor descoperi rezolvand anumite indicii si parcurgand acest traseu cu mult interes.

Treasure hunt prin parcul Herastrau este, pe de alta parte, un prilej excelent de reintalnire cu basmele copilariei, de redescoperire a miturilor importante ale literaturii noastre si un prilej de a afla lucruri noi despre Bucuresti.

Treasure hunt prin Centrul Vechi va dezvalui misterele acestei zone a Bucurestiului. Astfel, protagonistii jocului vor descoperi povestea unor locuri cunoscute pe langa care au trecut de o multime de ori, nestiind ce ascund ele, de fapt.

Ce spuneti? V-am convins?

Give. Experience. Enjoy.

Cand natura se trezeste la viata, e timpul pentru indeplinirea rezolutiilor
Nu vei spune niciodata: Am prea multe amintiri frumoase. Stii de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Vazute recent Close

Not a member? Creaza-ti un cont

Great to see you here!

Parola va fi trimisa pe adresa ta de email

Datele tale personale vor fi utilizate pentru a-ti oferi o experienta mai buna de navigare, pentru a-ti oferi acces la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Already got an account?

Close

Close
Navigation
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente