Articol 10 idei cadouri Craciun angajati peste care nu se pune praful la birou - complice.ro

10 idei cadouri Craciun angajati peste care nu se pune praful la birou

Idei cadouri Craciun angajati” „premii si recompense angajati sfarsit an”, „idei iesire cu echipa”-poate cele mai cautate expresii pe motoarele de cautare acum cand decembrie bate la usa :) 

Unul dintre cei mai renumiti psihologi americani, dupa ani de studiu si experienta, a ajuns la concluzia ca “cea mai mare dorinta a omului este aceea de a fi apreciat. Iar daca aprecierea aratata oamenilor face diferenta, iar aprecierea aratata angajatilor contribuie indubitabil la motivarea acestora, care sunt modalitatile creative prin care sunt recunoscute si apreciate meritele profesionale, atat individuale cat si la nivel de echipa? 

Conform datelor noastre, din solicitarile primite in ultima perioada, dar mai ales din feedback-ul clientilor se observa cum experientele  au devenit preferate de companii si parte tot mai importanta in strategia de motivare a angajatilor, fiind evidenta cresterea ponderii celor care isi doresc sa integreze astfel de cadouri-surpriza in viata angajatilor. 

Fie ca vorbim de evenimente de final de an, cum ar fi intalnirile de echipa, petrecerile de Craciun, bonusurile de final de an, cadourile de Craciun pentru angajati ori parteneri, clientii ne spun ca experientele oferite creeaza amintiri si au un impact pe termen lung, intarind legatura cu brandul. 

Cele mai populare experiente pentru angajati

In topul celor mai populare experiente individuale din ultimul an au fost experientele cu adrenalina – zboruri cu parapanta, motodeltaplanul, avionul ușor sau de acrobatie -, cele de driving – mai ales experientele off-road, cele cu mini-mașini de curse pe strazile orasului sau cu masini super puternice pe circuite de viteza – ori experientele din zona de relaxare, cum ar fi sesiuni de SPA, yoga, ateliere de dezvoltare personală

In ceea ce priveste experientele de grup, au fost foarte des cerute de companii experientele de tip treasure hunt in orase, parcuri sau paduri, activitatile de construit obiecte sau lucruri concrete, atelierele de cupaje ori degustarile private, toate avand ca obiectiv aducerea echipelor împreună, intr-o maniera inedita si antrenanta.

Idei inedite cadouri angajati

La ce ne-am gandit noi? O sesiune de driving pe circuit, un salt cu parapanta ori un escape room spectaculos spun, parca, mai memorabil „sarbatori fericite decat un cos cu produse alimentare sau un voucher la mall.

In loc de rucsac ori articole vestimentare, ce spuneti de o escapada la conac, sesiuni de karting sau off-road pe circuit?

In loc de sticle de vin, un cadou mai altfel ar fi degustari private sau ateliere de cupaje direct la crama.

In loc de gadget-uri, mai degraba angajatii ar tine minte o experienta intr-un simulator de zbor.

In loc de cosuri cu cozonaci, poate, un atelier privat de ciocolata, o degustare de cafea cu barista sau un cocktail masterclass cu un barman?

Mai mult decat atat, datele noastre arata ca oferirea de experiențe cadou angajatilor – de accesat individual sau in familie/cuplu – creste cu peste 40% motivatia angajatilor. Pretul de la care porneste un FlexiBox – pachet flexibil de experiente-cadou din care destinatarul isi alege singur varianta preferata – este de 20 de euro, iar satisfactia angajatului este nepretuita. FlexiBox reprezinta exact genul de cadou inedit, usor de ales, care valoreaza mai mult decat bugetul alocat.

Give. Experience. Enjoy.

Momente mici pentru amintiri mari
#Back to office: Focus pe flexibilitate și experiențe pozitive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente