Colaborarile de business merita recunostinta

Fie ca sarbatoriti succesul unei afaceri sau doar doresti sa iti arati recunostinta fata de partenerul de business, un cadou inspirat poate fi memorabil. inspiratie? Cadou memorabil? Complice.ro este elementul care nu poate lipsi!

alternarea activitatilor de business cu cele de relaxare este, de cele mai multe ori, ceea ce asigura o buna colaborare si, de ce nu, poate oferi noi perspective de afacere. in cele ce urmeaza iti propunem cateva idei de cadouri aparte si sofisticate:

 

Cadou Double energy

in zilele prea devreme incepute sau cu prea multe proiecte si intalniri, licoarea magica pare sa fie intotdeauna cafeaua… aceasta propunere de cadou include o degustare privata de cafea, alaturi de un barista profesionist de la Coftale. activitatea este una foarte interesanta fie ca sunteti doar simpli consumatori sau chiar pasionati de secretele cafelei ideale. Degustarea presupune si invatarea prepararii unei cafele perfecte, alaturi de alegerea diverselor sortimente intr-un ambient intim si relaxant la Coftale. Dupa imbierea cu arome magice de cafea, va urma o sesiune de squash / badminton cu antrenor personal la aerosquash Baneasa ce promite o experienta profesionista si incitanta.

COftale FB - fara drept utilizare

 

Cadou My tie

“stilul este etern”, iar pentru un impatimit al modei sau pentru un domn atent la cele mai fine detalii, afirmatia este cu atat mai importanta. Ofera drept cadou o experienta in showroom-ul the Urban ties in cadrul caruia partenerul de business isi poate personaliza o cravata dupa bunul plac. Materiale atent alese, stilul si forma cea mai flatanta a cravatei alese sub sfatul profesionistilor vor face cadoul oferit sa fie cu adevarat nepretuit.

cadou My Tie cravata personalizata cadou 7fold - complice.ro

 

 

Give. Experience. Enjoy.

[wysija_form id=”1″]

 

 

 

Rasfata-ti jumatatea cu experiente, nu obiecte!
Surprize pentru copiii mici si adultii nostalgici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Vazute recent Close
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente