Cadou co-pilot with Alex Filip - complice.ro

Complice@ Interviu cu pilotul Alex Filip

Pasiunile nu se nasc peste noapte, ci se descopera si se construiesc de-a lungul timpului. Astfel, dezvoltarea unei pasiuni implica invatare, crestere, dar si iesirea din zona de confort pentru a urmari un vis.

alex-filip_salt-cursa

Despre pasiuni, experienta de a conduce pe circuitul special amenajat, siguranta la volan si alte lucruri am vorbit cu Alex Filip, pilot de curse internationale cu o experienta de peste 15 ani.

 

  1. Cui se adreseaza pachetele-cadou “Ride with Alex Filip” si “Drive with Alex Filip?

 

Cred ca oricare dintre cele doua pachete este potrivit unei persoane care conduce o masina. De asemenea, cred foarte mult in siguranta rutiera si de aceea sunt convins ca, odata primit un astfel de cadou, sarbatoritul va fi capabil sa se deplaseze intr-o mai mare siguranta.

 

Apoi, cu pachetul de conducere sportiva, cei mai in masura sa-l primeasca sunt pasionatii de condus, cei pentru care masina reprezinta mai mult decat un simplu instrument de transport. Aici isi pot perfectiona stilul de condus, ba chiar pot deprinde anumite proceduri folosite in pilotajul sportiv, dar in conditii de maxima siguranta. Nu pe drumul public, ci pe circuit.

 

  1. Cum ai descoperit aceasta pasiune pentru cursele de raliu?

 

Este o poveste lunga si condimentata, insa pot spune ca mi-a placut sportul asta imediat ce am vazut o masina de curse. La momentul respectiv era vorba de o Dacia Liberta modificata, dar mi-a placut atat de mult incat am facut tot posibilul pentru a deveni pilot de raliu.

 

A fost o perioada de sacrificii, dar cand pasiunea este mare, nicio bariera nu te poate opri. Am reusit sa debutez in 2003, in 2004 am continuat sa iau startul la cateva competitii nationale, iar din 2005 am participat “sezon complet”. In 2014 am decis sa mai fac un pas, astfel ca de atunci merg in competitii internationale, precum European Rally Championship sau Tour European Rally.

 

  1. Cat de importanta este instruirea teoretica alaturi de un profesionist?

 

In orice domeniu de pe lumea asta este important sa ai alaturi un consilier instruit si cu experienta. Ca vorbim despre sport, medicina, inginerie, marketing sau drept – in orice context este nevoie de oameni cu expertiza. Nu cred in rezultatele autodidacticii, poate doar in mica masura.

 

  1. Ce presupune exprienta Complice alaturi de tine?

 

Experienta Complice presupune impartasirea si transpunerea intr-o experienta teoretica si practica a unui cumul de invataminte pe care le-am deprins de-a lungul anilor, in competitiile sportive, dar si in timpul orelor petrecute alaturi de echipa tehnica. Si pe langa aceste ore destul de agreabile, ramane importanta sigurantei cotidiene.

Transilvania-Rally-2017

  1. Ce mesaj transmitem, oferind in dar acest cadou experiential?

 

Pot raspunde foarte scurt si la obiect. Aratam si-i demonstram sarbatoritului ca ne pasa. Iar aceste invataminte se transmit mai departe intr-un cadru deloc incordat si foarte relaxant, astfel incat sa fie o placere toata experienta.

 

  1. Cand iti putem spune “La multi ani” si ce cadou memorabil ti-ar placea sa primesti?

 

Ha! Nu m-am pus in aceasta situatie pana acum. Ziua mea este pe 25 ianuarie si cred ca, in zilele noastre, este foarte greu de oferit apropiatilor un cadou material care sa fie cu adevarat o surpriza. Pe cand o experienta placuta iti ramane in minte si suflet pentru toata viata. De exemplu, eu am primit in dar de la sotia mea inscrierea la o cursa IronMan la Budapesta, ceea ce a presupus un cumul de cadouri, de fapt – antrenamente, visul liniei de sosire, concursul in sine si memorabilitatea cadoului.

Asa ca, daca ar fi sa ma gandesc la un cadou, cu siguranta ar fi tot in aceasta zona. Poate o zi de antrenament alaturi de o echipa profesionista de ciclism sau un sejur intr-un training camp dintr-o tara calda. Sau, de ce nu, mi-ar placea sa stau in masina antrenorului in timpul unei curse profesioniste de ciclism.

 

 

 

 

Give. Experience. Enjoy.

[wysija_form id=”1″]

Complice@interviu: “Champagne! In victorii o meriti. In infrangeri o necesiti.”
Complice @ Romanian Blouse, atelierul care aduce traditia in contemporan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente