Complice@Arthur Murray: Chiar si cei mai ocupati oameni isi fac timp pentru ceea ce ii face fericiti

Ce inseamna dansul, ce iti trebuie pentru a invata diverse stiluri si alte motive pentru care Arthur Murray este locul potrivit unde sa te relaxezi, va invitam sa aflati mai jos, intr-un interviu cu Ioana Huja, Arthur Murray Studio Operator.

Logo_AM_Navy_since_1912_panglica_mica

Dansul, in conceptul Arthur Murray, este o arta, un stil de viata sau o forma de relaxare?

Este o arta, un stil de viata SI o forma de relaxare accesibila oricui .

Asta pentru ca dansul te implineste atat pe plan personal, social, psihic si fizic.

Ce rol are dansul in socializare si networking?

Sistemul Arthur Murray este creat astfel încât să încurajeze constant socializarea. Au loc evenimente cu dans, ce se desfășoară fie în studio, fie în afara acestuia. Având o prezență internațională, brandul Arthur Murray favorizează realizarea unui schimb cultural unic, pe lângă legarea de noi prietenii, prin evenimente internaționale cu dans. Recent, studioul de dans a găzduit un astfel de eveniment și, timp de o săptămână, a avut ca invitați un grup de studenți de la studiouri din Statele Unite, care au descoperit cultura românească și au îmbinat-o cu dansurile de societate.

Petrecerile și evenimentele tematice la Arthur Murray sunt la ordinea zilei. În studioul din Nicolae Caramfil nr. 87 sunt create constant oportunități de socializare cu persoane din mediul de afaceri, dornice să se relaxeze folosind o armă comună: dansul de societate.

Care sunt locurile potrivite sa iti exersezi stilul preferat de dans?

Exista tot mai multe optiuni pentru cei care vor sa petreaca timp pe ringul de dans. Nu sunt multe optiuni in zona premium care sa ofere mai mult decat dans, asa cum facem noi la Arthur Murray, insa sunt multe locuri in care poti dansa.

Daca vrei un mediu elegant, evenimente premium, socializare, networking de calitate, atunci intr-adevar nu sunt optiuni foarte variate, dar Arthur Murray este una dintre ele.

Ce legatura este intre silul personal si stilul de dans?

In functie de personalitatea unei persoane, se pot observa afinitati pentru diverse stiluri de dans. O persoana foarte eleganta se va indragosti cu siguranta de Tango sau Bolero. O persoana mai nonconformista sau energica. va alege dansuri precum husle sau rock-n-roll.

Cine vine la studio sa invete dansul?

Clientii Arthur Murray sunt persoane ocupate, care ocupa pozitii de top management in companii, expati, antreprenori si oameni de afaceri. Acestia cauta o modalitate de eliminare a stresului, relaxare si miscare placuta, cu multiple beneficii. Cauta un timp personal de calitate, pe care sa il petreaca pe ringul de dans fie in cuplu, fie in compania altor studenti cu preocupari similare si pasiune pentru dans. Cei mai multi vin la dans la Arthur Murray pentru ca isi dau seama ca nu pot continua in ritmul alert de zi cu zi daca nu isi gasesc si o portita de timp pentru ei. Iar in studioul nostru gasesc mai mult decat atat: gasesc distractie, socializare, rad, totul este foarte placut, iar atmosfera familiara si pozitiva ii relaxeaza.

Care sunt cele mai populare 2 stiluri de dans?

La Arthur Murray se predau toate stilurile de dans de societate, de la cele smooth precum tango, vals sau foxtrot, la latino precum salsa, cha-cha, rumba, merengue, bolero, hustle, etc.

Cei care danseaza alaturi de noi au ocazia sa le descopere pe toate in cadrul lectiilor de grup si party si ajung sa se indragosteasca de dans pur si simplu, nu de un anumit stil de dans.

Ce stiluri de dans poti invata in 4 sedinte?

La Arthur Murray, metodologia de predare este un speciala, in sensul ca imbina mai multe tipuri de lectii, cu obiective diferite, care sunt complementare una alteia. In lectiile private se poate alege un singur stil de dans, iar apoi la grupuri se pot exersa cu totul alte stiluri, pentru ca la party sa se danseze la liber toate stilurile..

In pachetul propus de noi pentru Complice.ro se regasesc lectii private, lectii de grup si party, astfel ca se pot exersa mai multe stiluri de dans, se pot invata pasii de baza chiar din 6-7 stiluri.

Au oamenii timp sa mai danseze?

Timp disponibil nu este ceva ce avem, ci ceva ce ne facem.

Dansul este un mod prin care unii oameni aleg sa se relaxeze, sa se respecte, asa ca isi fac timp pentru aceasta activitate atat de placuta si cu atat de multe beneficii.

Cand iti place ceea ce faci, iti aloci timp.

La Arthur Murray vin foarte multe persoane ocupate, oameni din companii, cu functii de conducere… probabil cei mai ocupati oameni . Dar isi fac timp pentru ceea ce ii face fericiti.

arthur murray_colaj

Cui i se adreseaza pachetul-cadou Arthur Murray de pe Complice? Cum arata destinatarul acestui dar?

Asocierea dans-parfum, desi atat de fireasca, este surprinzatoare. Pachetul se adreseaza cu precadere cuiva care doreste sa surprinda in mod placut o persoana sofisticata. Poate un sot iubitor, poate un domn sarmant care vrea sa cucereasca o femeie frumoasa…. mai ales ca lectiile de dans pot fi folosite in cuplu .

 

 

 

Give. Experience. Enjoy.

[wysija_form id=”1″]

 

Complice@Interviu: Placeri ne-vinovate sau povestea Guilty Pleasure – Love made chocolate
Complice@interviu: “Champagne! In victorii o meriti. In infrangeri o necesiti.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close Cosul meu
Close Lista de dorinte
Close Vazute recent
Close
Close
Categorii
Newsletter

Afla din timp despre cele mai inedite experiente